Le Creuset Servise – Tallerken og Skåler fra Le Creuset

0

Le Creuset er kjent for sterke farger, og disse fargene finner man igjen også i Le Creuset servise. Le Creuset servise består av tallerken, kopper, skåler og annet til servering.

De populære Le Creuset fargene som vi kjenner fra deres klassiske gryter går også igjen i de ulike servisedelene. Tallerkenene i serviset er samtidig utformet med markante riller rundt kanten. Disse rillene er med på å gi serviset sin unike utforming.

Se Utvalget innen Le Creuset Servise hos KitchenTime.no!

Le Creuset servise - Ocean

Le Creuset servise – Ocean

Le Creuset Servise i Stentøy

Le Creuset servise er laget i stentøy i høyeste kvalitet. Dette gjør at tallerkenene tåler temperaturer fra minus 18 grader og opp til 260 grader celsius. Du kan med andre ord benytte de i både fryser og stekeovn, så vel som oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Le Creuset Tallerkener kan Bestilles hos KitchenTime.no!

Le Creuset sitt stentøy har 5 års garanti mot fabrikasjons og materialfeil. Det er derfor lurt å ta vare på kvitteringen!

Le Creuset Servise

Le Creuset Servise

Le Creuset Tallerken i Flere Størrelser

Le Creuset sin tallerken kommer i flere former og størrelser. Le Creuset desserttallerken har en diameter på 18 cm, Le Creuset frokosttallerken har en diameter på 23 cm, og Le Creuset middagstallerken har en diameter på 27 cm.

Av dype tallerkener finner du deres Pastatallerken med diameter på 24 cm og Dyp tallerken med diameter på 18 cm (høyde 5 cm). Du kan også velge deres Le Creuset Müsliskål med diameter på 14 cm.

Se Den Komplette Oversikten over Tallerkener og Servisedeler!

Le Creuset Tallerken - Cerise

Le Creuset Tallerken – Cerise

Annet Le Creuset Serveringsutstyr

Ved siden av de ulike tallerkenene finner du i Le Creuset servise også en rekke annet serveringsutstyr. Dette omfatter alt fra dippskåler og eggeglass, fat til teposer, tekanner, sauskanne, kopper og krus, ildfaste former, krydderkverner, krukker, mugger, serveringsskåler og annet.

Le Creuset Kopper og Krus hos KitchenTime.no!

Det store utvalget i serveringsutstyr, gjør at du kan bygge ut ditt Le Creuset servise etter hvert som behovene øker.

Le Creuset Krus

Le Creuset Krus

Et Stort Utvalg Farger

Det mest gjenkjennelige ved Le Creuset serviset er nok de klassiske fargene som er benyttet. Det fine med fargene er at du kan mikse og matche ved å enten velge å benytte like farger på alle servisedelene, eller gjøre matbordet mer fargerikt gjennom å skape mer variasjon i de ulike fargene som benyttes.

Klikk her for Oppdatert Oversikt over Fargevalget!

Serviseserien er tilgjengelig i 11 ulike farger. Velg mellom Volcanic, Creme, Cerise, Coastal Blue, Soleil, Marseille, Caribbean, Ocean, Shiny Black, Rosemary og Nutmeg. Fargeutvalget er bygget rundt de mest kjente og populære Le Creuset fargene.

Le Creuset Syltetøyglass

Le Creuset Syltetøyglass

Les mer om Le Creuset sine garantier: Garanti