Georg Jensen Salt og Pepper – Salt- og Pepperkvern

0

Om du er glad i god mat, er det alltid god hjelp i litt salt og pepper. Da salt- og pepperkvernene gjerne blir stående på kjøkkenbenken eller på middagsbordet kan det være lurt å velge krydderkverner som pynter litt opp.

Georg Jensen Salt og Pepperkvern

Georg Jensen sin Alfredo salt- og pepperkvern er et sett med lekkert designede kverner til salt og pepper. Kvernene er designet av Alfredo Häberli for Georg Jensen og er laget i blankpolert rustfritt stål.

Bestill Georg Jensen Salt- og Pepperkvern!

Justerbar Salt- og Pepperkvern

Kvernene er justerbare slik at du kan velge hvor grovkvernet du ønsker ditt salt og pepper. Dette gjøres på undersiden av kvernen gjennom deres «AllGrind ceramic technology» kverner.

Alfredo Salt og Pepperkvern fra Georg Jensen

Alfredo salt- og pepperkvern fra Georg Jensen finnes i to ulike utgaver. Det store settet med Georg Jensen salt og pepper kverner har en høyde på 20 cm, mens det lavere settet har en høyde på 11,5 cm.

Bestill Georg Jensen Salt og Pepperkvern i Liten Utgave!

Georg Jensen Salt og Pepper - Alfredo Liten

I Alfredo serien fra Georg Jensen finner du i tillegg til utstyr til salt og pepper, også annet som du kan pynte opp stue og kjøkken med. Serien består av alt fra skåler og fat til ulikt kjøkkenutstyr.

Stem frem Folkets Salt- og Pepperkvern!

Barby Salt og Pepper Bøsse fra Georg Jensen

Georg Jensen har også et sett med salt- og pepperbøsser. Salt- og pepperbøssene er en del av Barbry serien og er designet av Aurélien Barbry.

Georg Jensen Salt og Pepper - Barbry

Barbry har i dette salt og pepper settet ønsket å forene det klassiske Georg Jensen uttrykket med det nordiske kjøkkenets design.

For å få til dette har hun kombinert Georg Jensen sitt klassiske rustfrie stål, med detaljer i eik som representant for det nordiske kjøkkenet.

Se også krydderkverner fra Le Creuset og Kähler Hammershøi!