Nobili Lyslykt – Juletre og Snøball Kähler Lykt

0

Nobili lyslykt fra Kähler har hentet sin inspirasjon fra kalde vinternetter. Kombinert med de hvite overflatene og varmen fra telysene, sørger Nobili lyslykt for å skape god stemning på stuebordet eller i vinduskarmen.

Nobili Lyslykt

Nobili lyslykt er en serie med telysholdere fra Kähler. Nobili-serien er designet av Mette Bache og Barbare Bendix Becker fra Studio R7B Copenhagen. Dette er den samme duoen som designer Urbania lyshus.

Bestill Nobili Lyslykt hos Nordic Nest!

Nobili serien består av ulike vinterinspirerte former. Finn Nobili lyslykter i form av hvite juletrær inspirert av den skandinaviske vinterskogen, hvite kuler som kan minne om snøballer eller deres isberg som minner om snødekte fjell, eller eventuelt snøfonn.

Kähler Nobili Lyslykt

Nobili Lyslykt Skaper Varme Stunder Gjennom Vinteren

Nobili Lyslykt

Nobili lyslykt er utviklet i hvit og grå, glasert keramikk. Lyslyktene er utformet med en rekke små hull der lyset fra telyset har mulighet til å trenge igjennom. Hullene er skåret i ulike størrelser, noe som er med på å skape variasjon.

Se De Ulike Variasjonene Innen Nobili Lyslykter!

Dette gjennomskinnet i den hvite overflaten er med på å skape et lekent element, som gjerne kan minne om en klassisk snølykt slik man lagde med snøballer.

Grønn utgave av Nobili lyktene

Nobili lyslykt fra Kähler fungerer godt som advent og julepynt, men kan gjerne benyttes som dekorasjon hele vinteren igjennom. Vinternettene er lange og kalde, og da passer det gjerne godt å pynte opp med litt ulike lyslykter.

Ulike Variasjoner Innen Nobili Lyslykter fra Kähler

Nobili hylle

De ulike lyslyktene i Nobili serien fra Kähler finnes i en rekke ulike varianter. Dette gjør at du kan sette sammen et arrangement med ulike lykter.

Vintertrærne kommer i fargene Snow White, Steel, Forest, Ice og Grå. Her kan du velge lyslykter med høyde på 18 cm, 24,5 cm og 28,5 cm. De ulike størrelsene egner seg godt for å skape variasjon.

Kähler Nobili Isberg

Snøballene kommer i liten og stor utgave med størrelse på henholdsvis 12 cm og 14 cm. Disse finnes både i en hvit, og i en grå utgave. Snøballene finnes også i egne versjoner som kan henges opp i vinduskarmen.

Nobili Lyslykter Finner du hos Nordic Nest!

Blant Nobili lyslykter fra Kähler finner man også deres ulike isberg. Isbergene i Nobili serien har en høyde på 13,5 eller 15 cm og finnes i grå og hvit utgave.

Før man benytter Nobili lysestaker fra Kähler er det nødvendig å lese gjennom sikkerhetsinstruksene. Benytt telys i henhold til størrelse og brennetid beskrevet for å unngå at lyslykten blir overopphetet.

Bestill Kähler Nobili Lyslykt!

Nobili Lyslykt Isberg