Kähler Lyshus – Urbania Lyshus fra Kähler

0

Urbania lyshus er en serie med flotte telysholdere fra Kähler. De ulike bygningene i serien med lyshus har fått navnet Urbania. Dette da de er designet for å settes sammen til små bymiljø.

Kähler Urbania Lyshus

Serien med Urbania lyshus fra Kähler består av et bredt utvalg av bygninger som representerer et tradisjonelt bymiljø. Her finner man tårn, høyhus, kirke, katedral, funkishus og annet.

Se Utvalget Innen Urbania Lyshus hos Bakeren og Kokken!

Lyshusene varierer i størrelse fra rundt 9 – 22 cm. Dette gjør at de kan settes i en samlet oppstilling og utfylle hverandre. På denne måten skaper man et lite lysende kvartal.

Urbania Lyshus fra Kähler som Vinter- og Juledekorasjon

Med sine hvite og snødekte overflater passer Urbania lyshus fra Kähler godt til å lyse opp mørke vinternetter.

Urbania Lyshus

Lyshusene kan benyttes som juledekorasjoner, og passer godt også gjennom vinteren. De er samtidig ikke så vinterpreget at ikke kan stå fremme og benyttes resten av året.

Se Utvalget Innen Urbania Lyshus fra Kähler!

Når mørket senker seg om vinterkvelden kan man tenne opp telysene i Urbania lyshus og få en stemningsfull setting som skaper ro og varme.

Kähler Urbania Lyshus

For å unngå overoppheting benyttes telys som brenner maksimalt 4 timer. Dette skal stå tydelig merket på telysemballasjen. Man kan også benytte elektroniske telys.

Kähler Lyshus – En Lek med Lys og Skygger

Det som gjør Urbania lyshusene fra Kähler så stemningsfulle og spennende er spillet mellom skyggene og lyset fra vinduene.

Urbania Lyshus Funkis

Det blafrende lyset fra telysene skinner gjennom vinduene og lyser opp omgivelsene og de omkringstående Urbania husene, og skaper med dette visjonen av en levende by.

Bestill Urbania Lyshus hos Bakeren og Kokken!

Urbania lyshus fra Kähler er designet av Mette Backe og Barbara Bendix Becker som utgjør designduoen R7B Copenhagen. Deres lidenskap er å nyfortolke gamle objekter og gi de et nytt liv gjennom moderne design. Ved siden av Urbania, står de også bake Kähler serier som Botanica og Nobili.

Kähler Urbania Lyshus