Hammershøi Salt og Pepper – Krydderkvern fra Kähler

0

Kähler sin Hammershøi serie byr på flott servise og interiør. I Hammershøi serien finner du også flott dekorerte krydderkverner til salt og pepper.Hammershøi Salt Pepper - Liten

Hammershøi salt og pepper består av flere alternativer. Velg mellom liten eller stor salt- og pepperkvern, eller en av deres salt- og pepperbøsser.

Bestill Hammershøi Salt og Pepper hos Nordic Nest!

Kähler Hammershøi Serien

Hammershøi serien ble lansert i 2015 og var utviklet av Nordmannen Hans-Christian Bauer som jobber som produktdesigner for Kähler og andre kjente designmerkevarer.

Hammershøi Salt og Pepperkvern

Designet er inspirert av et gammelt bilde fra tidlig 1900 tall der formgiver Svend Hammershøi arbeider med en vase.

Finn Salt og Pepper fra Kähler Hammershøi her!

Hammershøi serien er bygget rundt myke farger hovedsakelig i ulike blå og gråtoner. Serien er kjent for de markante rillene som går nedover på kanten av produktene.

Hammershøi Salt og Pepper - Lyse Farger

Hammershøi Salt og Pepper

Hammershøi salt og pepper krydderkverner finnes i en høy utgave på 17,5 cm og en lavere utgave på 13 cm. Begge salt og pepper krydderkvernene har en diameter på 6,5 cm.

Hammershøi Salt og Pepper

Krydderkvernene var en av de første produktene i Hammershøi serien, og er også blant de mest populære.

Krydderkvernene er designet med et roterbart kvernehode i keramikk med klassisk Hammershøi design. Håndtak er laget i vakker eik. Ved å kombinere Hammarshøi designet med tradisjonsrik eik, klarer man å styrke det Skandinaviske naturlige preget.

Bestill Hammershøi Salt og Pepper her!

Hammershøi Salt og Pepperkvern i Bruk

Hammershøi salt og pepper krydderkvern kommer i fargene hvit, marmorgrå, antrasittgrå og indigo. Her er det naturlig å velge en lys farge til salt, og en mørkere farge til pepper.

Se flere krydderkverner til salt- og pepper!

Salt og Pepperbøsser fra Hammershøi

Et alternativ til salt- og pepper krydderkverner er de små salt- og pepperbøssene fra Hammershøi. Krydderbøssene har en diameter på 6 cm og er laget i glasert keramikk.

Hammershøi Salt og Pepperbøsser

Salt- og pepperbøssene i Hammershøi serien fra Kähler er tilgjengelig i fargene hvit, marmorgrå, antrasittgrå og indigo. Bøssene selges i sett på 2 stykker. Én med ett hull til pepper, og én med tre hull til salt.

Se Utvalget i Salt og Pepper fra Kähler Hammershøi!

Alle de ulike salt og pepper produktene fra Hammershøi kan naturlig nok kombineres med de andre produktene i serien. Dette gjelder enten om du har et eget Hammershøi servise, eller om du har et begrenset utvalg med andre dekor eller kjøkkenprodukter i serien.

Hammershøi Salt og Pepper - Grå

Du finner salt- og pepperkverner også fra andre leverandører. Se blant annet alternativer fra Le Creuset og Georg Jensen!