Marimekko Servise – Spennende Finsk Design

0

Marimekko er en velkjent og populær finsk merkevare med flere typer design innenfor dekor og servering. Marimekko servise finnes i flere utgaver fra deres ulike Siirtolapuutarha design til deres Unikko og Oiva serier.

Blant Marimekko servise finner man ulike tallerkener og serviser, kopper og krus samt tekanne, serveringsfat og skåler med mer. Ved siden av dette finner man også matchende Marimekko kjøkkenhåndklær, grytevotter og forklær.

Se Utvalget Innen Marimekko Servise hos Nordic Nest!

Marimekko Servise

Marimekko Servise

Tallerkenene i Marimekko serviset er normalt på 20 cm i diameter, noe som gjør de ideelle for lunsj og frokostmåltider. Enkelte av designene finnes også med diameter på 25 cm, noe som passer bedre til å benytte som middagstallerken.

Du Finner Mer fra Marimekko hos Nordic Nest!

Marimekko Servise

Tallerkener i Marimekko Servise

Grunnet deres finske opphav kan det være vanskelig å få kontrollen på de ulike navnene på tallerkenene og designene i Marimekko serviset.

Den mest kjente serien er kanskje Siirtolapuutarha, men også innen denne serien finner man en rekke ulike design fra forskjellige designere. De ulike designene og dekorene passer godt sammen og kan derfor gjerne kombineres fritt.

Bestill Marimekko Tallerkener og Servise hos Nordic Nest!

Kombiner ulike tallerkener i Marimekko servise

Man finner et godt utvalg av Marimekko servise hos Nordic Nest. Her kan man få en bedre oversikt over de ulike designene og produktene fra Marimekko.

Marimekko var opprinnelig et tekstilverksted der de produserte håndtrykte tekstiler og klær med egendesignede mønster og dekor. Mønstrene vi i dag ser på Marimekko serviset er de samme som gjennom årene har blitt utviklet av Marimekko sine tekstil- og klesdesignere.

Se Utvalget Innen Marimekko hos Nordic Nest!

Marimekko Tekanne og Servise