Marimekko Kopper – Siirtolapuutarha Krus fra Marimekko

0

Marimekko er et av Finland mest kjente selskaper innen design, mote og interiør. De er kanskje mest kjent for sine tekstiler, men de har også mange populære produkter innen porselen. Dette omfatter kopper og krus, tekanner og servise samt skåler og fat.

Marimekko kopper finnes i en rekke design.

Se Utvalget innen Marimekko Kopper hos NordicNest.no!

Marimekko kopper

Marimekko kopper

Marimekko Kopper – Räsymatto

Räsymatto serien fra Marimekko kjennetegnes av de ujevne sirklene designet av Maija Louekari. Räsymatto var opprinnelig et svart design, men er i dag også tilgjengelig i rød utgave.

Rød Marimekko Kopp

Rød Marimekko Kopp

Innenfor tekstil har Räsymatto serien vært tilgjengelig i et større utvalg av variasjoner.

Räsymatto koppene fra Marimekko er en del av Olva/Siirtolapuutarha serien der man finner et større utvalg med Marimekko kopper.

Bestill Marimekko Kopper hos NordicNest.no!

Ved siden av koppene finner man i Räsymatto designet også tekanner, serveringsbrett, skåler og mye annet. Koppene finnes i utgaver fra 20 cl og opp til 40 cl.

Marimekko tekanne

Marimekko tekanne

Marimekko Siirtolapuutarha Krus

Ved siden av Räsymatto finnes det flere pene kopper i Siirtolapuutarha serien fra Marimekko.

By-koppen i Marimekko serien har et svart/hvitt design med en stor oransje sol. Designet er utviklet av Maija Louekari.

marimekko-by

Et tema som går igjen i flere av designene i Siirtolapuutarha serien fra Marimekko er svart/hvitt designet med en detalj eller et område med en farge som skiller seg ut.

Her Finner du Flere Marimekko Kopper!

I blomsterhagen finner man som eksempel en farget rose, mens man i byen finner en oransje sol. Det nøytrale svart/hvit designet gjør Marimekko-koppene til flott og nøytral dekor, mens fargen skaper det lille ekstra.

marimekko-rose

Marimekko Kopper i Oppvaskmaskin

Marimekko koppene kan trygt vaskes i oppvaskmaskin. Koppene er utviklet i porselen og kan benyttes både i mikrobølgeovn, så vel som i fryser. Vær dog forsiktig med raske temperaturendringer.

marimekko-gul