Iittala Origo Krus og Tallerken – Fargerikt Hverdagsservise

0
Iittala Origo

Iittala Origo

Serviset Iittala Origo er ett populært hverdagsservise. Med sterke og kontrastfylte horisontale striper sørger Iittala Origo for å skille seg ut, samtidig som det store fargespekteret gjør det mulig å tilpasse seg og matche det meste på spisebordet.

Iittala Origo ble designet av argentineren Alfredo Häberli i 1999. Serviset har blandet tradisjonelt design med innovasjon og resultatet er et tidløst og samtidig bemerkelsesverdig produkt.

Iittala Origo Servise finner du hos KitchenTime.no!

Origo Servise

Origo Servise

Seriene er laget for å være et hverdagsservise gjerne for å pynte opp frokostbordet eller under lunsjen. Origo serviset fungerer like godt til å servere utendørs en varm sommerdag som det gjør til å servere en frokost på hytta på fjellet.

Hvor Kan man Kjøpe Iittala Origo Servise?

Her er en oversikt over hvor du kan bestille dette serviset på Internett. Hvilke produkter som til enhver tid er tilgjengelige hos de ulike nettbutikkene varierer, så jeg har linket til flere ulike aktører slik at du lettere skal kunne sammenligne priser og vareutvalg.

Iittala Origo Orange

Iittala Origo OrangeDet mest dristige serviset i Origo serien er det orange. Hvorfor det kalles orange kan jeg egentlig ikke svare på da det er en kontrastfull kombinasjon av ulike toner av orange, blått, grønt, gult, rødt og hvitt.

Serien kommer i krus, skåler og tallerkener i ulike størrelser. Det finnes også eggeglass.

Iittala Origo Beige

Iittala Origo BeigeDen beige versjonen av Origo serien er litt mer diskret, men fortatt full av kontraster og spenning. Det beige serviset har mye mer hvitt i seg enn den orange, og bruker mye gråe linjer. Men også her finner du sterke linjer i fargene grønn, blå og brunt.

Hvilke farger som er med i de ulike delene av serien varierer på begge de ulike settene. Dette er med å gjøre serviset ekstra spennende.

Krus

Iittala Origo KrusKrusene i Iittala Origo kommer i størrelsen 2,5 dl. Krusene er som alle de andre delene i denne serviseserien laget i porselen. Krusene kommer uten hank.

Fungerer godt både til varme og kalde drikker.

Alle delene i serviset kan vaskes i oppvaskmaskin samt benyttes i mikrobølgeovn.

Skål

Origo SkålNår du bestiller Origo skåler er det viktig at du er oppmerksom på hvilken størrelse du velger.  Skålene finnes i størrelsene 15 cl, 25 cl (dessertskål), 50 cl og 200 cl (2 liter serveringsfat) i tillegg til eggeglass.

Ønsker du for eksempel å benytte dine Origo skåler til frokostblanding vil dessertskålen på 25 cl være for liten til dette. Du bør da heller velge skålen på 50 cl.

Tallerken / Asjett

Iittala Origo TallerkenTallerken fra Iittala Origo er tilgjengelig i diameter 200 mm og 260 mm. Dette er normale små og store tallerkener.

Alle produktene i denne serien er som nevnt laget i porselen. De kan vaskes i oppvaskmaskinen og kan benyttes i mikrobølgeovnen.

Bestill Iittala Origo Servise hos KitchenTime!

 

blanklinje