Eva Solo Bålpanne – Fireglobe Utepeis fra Eva Solo

0

Med en Eva Solo bålpanne skaper du raskt en god stemning på terrassen eller i hagen. På snørike vinterdager kan man benytte Eva Solo bålpanne til å grille pølser og pinnebrød.

Eva Solo Bålpanne

På varmere vår og sommerkvelder kan man benytte bålpannen fra Eva Solo for å forlenge kveldene.

Bestill Eva Solo Bålpanne hos BakerenogKokken.no!

Helt siden våre forfedre oppdaget ilden har mennesket vært fasinert og oppslukt av de vakre flammene fra bålet. Her kan man slappe av alene eller med sine kjære og nyte gode opplevelser.

Fireglobe Bålpanne med Praktisk og Elegant Design

Eva Solo Fireglobe Bålpanne

Eva Solo Fireglobe bålpanne er vakkert utformet med et vakkert og skulpturelt design. Den svarte avrundede bakgrunnen sørger for å samle flammene, og skaper samtidig en svart bakgrunn som bålet kan skinne mot.

Bestill Eva Solo Fireglobe Bålpanne!

Dette er med på å fremheve flammenes eleganse, og gjør utepeisen dermed til et naturlig samlingspunkt.

Den runde formen på Eva Solo bålpanne er samtidig med på å skjerme og beskytte mot vinden, og samler samtidig varmen fra bålet slik at det varmer best mulig.

Se flere bålpanner!

Eva Solo Fireglobe Bålpanne Utendørs

Bålpannen fra Eva Solo er utsmykket med tre enkle ben som holder den stødig. Risten i bunnen av bålpannen hjelper til med å skape god ventilasjon for bålet.

Bålplass i Hagen? Se også: Morsø Pizzaovn

Eva Solo Fireglobe Bålpanne – Utegrill og Samlingspunkt

Eva Solo Bålpanne

Eva Solo Fireglobe bålpanne er med på å skape gode opplevelser. Etter at barna har vært ute å lekt i akebakken, kan de få være med å grille pølser og pinnebrød på pinne. Da naturlig nok sammen med voksne.

Bestill Eva Solo Bålpanne hos Bakeren og Kokken!

Dette er et spennende og lærerikt samlingspunkt de dagene man ikke har tid eller mulighet til å reise på skitur og lage bål i skogen.

Se Flere Bålpanner i vår Oversikt!

Om sommeren kan Eva Solo bålpanne benyttes som varmeovn og samlingspunkt, der man kan nyte en god middag med noe godt i glasset, mens flammene fra bålet varmer opp og skaper stemning rundt bordet.

Eva Solo Fireglobe Bålpanne

Eva Solo Fireglobe har en høyde på 75 cm, og en diamater på 64 cm. Bålpannen er utstyrt med håndtak øverst, slik at det er lettere å flytte på den. Dette gjøres når den er kald.