Stelton Termokanne – Kaffekanne fra Stelton

0
Stelton Kaffekanne

Stelton Kaffekanne

Stelton kaffekanne i serien Classic designet av Erik Magnusen fra København er en lett gjenkjennelig termokanne med fokus på funksjonalitet, enkelhet og design.

Se de ulike Stelton-kannene her!

Denne Stelton termokanne er designet med en 2-lags vegg bestående av ABS plastikk på utsiden og en innside laget i glass. Dette designet hjelper å holde kald drikke kald og varm drikke varm.

Stelton kannen er utstyrt med en patentert «rocker stopper» i tuten. Dette gjør at kannen åpner seg når du starter å helle kaffe og lukker seg automatisk når du setter kaffekannen tilbake på bordet.

Denne «rocker stopper» funksjonen forhindrer at kald luft trenger inn i termokannen og kjøler ned innholdet samtidig som den hindrer varmen i kannen fra å slippe ut.

Stelton Kaffekanne i Ulike Farger

Stelton sin kaffekanne kommer i en rekke ulike farger slik at du skal kunne finne en kaffekanne som passer din smak. Fargene du kan velge mellom er svart matt, svart blank, hvit, rød, pistasje grønn, stål blank, safransgul, lilla, juletregrå, levander, granittgrå, milano sand og sjokolade.

Klikk her for å se utvalget i farger og modeller!

Termokanne i Flere Ulike Farger

Termokanne i Flere Ulike Farger

Termokannen rommer 1 liter, men det finnes også alternativer på 0,5 liter dersom du ikke har behov for så mye kaffe.

Stelton Termokanne Bevarer Temperaturen

Stelton Mirror Termokanne

Stelton Mirror Termokanne

Om du ønsker å benytte en Stelton termokanne til varme drikker som kaffe eller te, eller på den andre siden ønsker å benytte den til iskalde drikker som saft, iste, juice eller annet vil termofunksjonen hjelpe deg.

Med «Rocker stopper» funksjonen som hindrer temperaturen i å lekke ut, kombinert med 2-lags vegger i plast og glass som beskytter på siden, holder Stelton termokanne godt på temperaturen du ønsker på innholdet.

Kaffekanne med Presskannefunksjon

Stelton kaffekanne finnes også som presskanne. Disse presskannene eller stempelkannene rommer 8 kopper kaffe (1 liter) og har den samme termokanne funksjonen som de andre kaffekannene.

Stelton Presskanne

Kombinert med en vannkoker vil du med en presskanne få ferdig kaffe langt raskere enn ved vanlig trakting. Dette kommer selvfølgelig mye an på hvordan du selv foretrekker å drikke kaffe.

Bestill Stelton Presskanne hos Shopping4Net!

Presskannen fra Stelton er av funksjonelle grunner kortere og bredere enn den vanlige Stelton kaffekanne / termokanne!

 

Andre Te- og Kaffekanner