Peugeot Pepperkvern – Salt- og Pepperkvern fra Peugeot

0
Peugeot Pepperkvern

Peugeot Pepperkvern

Selv om Peugeot i dag er mest kjent for sine biler startet driften allerede i 1810 og begynte med produksjon av kaffekverner og siden sykler. De begynte med salt og pepperkverner i 1874. Den første Peugeot bilen ble produsert først i 1889.

Peugeot pepperkvern har derfor en snart 150 års lang historie og de har bygget mye erfaring opp igjennom årene.

Se Oversikten over Peugeot Salt- og Pepperkverner Her!

Peugeot pepperkvern har siden den tid blitt en favoritt blant mange og benyttes på flere finere restauranter. Hver enkelt krydderkvern er spesialtilpasset det ulike krydderet for optimale resultater.

Om du ønsker et flott designet salt og peppersett i høyeste kvalitet kan Peugeot være et godt og trygt valg.

Peugeot Chateauneuf Pepperkvern

peugeot-chateauneufPeugeot Chateauneuf kverner har et klassisk og robust design. Salt og pepperkvernene i denne serien er tilgjengelige i fargene svart og rød. Kvernene er utsmykket med detaljer i rustfritt stål.

Kvernene kommer i liten og stor utgave på henholdsvis 23 og 30 cm.

Peugeot Chateauneuf pepperkvern får det beste resultatet ved at den deler pepperkornene i 2 de før de blir kvernet. Denne 2-stegs kvernemekanismen hjelper samtidig knivbladene i å holde seg sylskarpe.

Peugeot Chateauneuf er utstyrt med U’Select mekanisme der du ved å vri på hjulet under pepperkvernen kan velge mellom 6 ulike grader fra grovkornet til finkornet pepper. Saltkvernen har tilsvarende funksjon men kun med 3 ulike nivåer.

Se oversikt over de ulike salt- og pepperkvernene i Chateauneuf serien fra Peugeot hos KitchenTime.no!

Stem på Peugeot Salt og Pepperkvern!

Peugeot Paris U’Select Salt- og Pepperkvern

peugeot-paris-pepperkvernParis salt- og pepperkverner fra Peugeot er utstyrt med tilsvarende 2-stegs kvernemekanisme med deling av pepperkornet, samt U’Select som lar deg velge hvor grovt du ønsker å kverne.

Paris-kvernene er designet uten detaljene i rustfritt stål som man finner på Chateauneuf kvernene, men har allikevel beholdt det klassiske designet.

Besøk KitchenTime.no nå for å se de ulike fargene og størrelsene!

Paris U’Select finnes i en rekke ulike størrelser og er i tillegg til svart og rød også tilgjengelig i brun, hvit samt i lyst tre.

I videoen over kan du se en liten demonstrasjon av hvordan U’Select funksjonen fungerer.

Andre Peugeot Salt- og Pepperkverner

Peugeot har i tillegg til de nevnte salt- og pepperkvernene en rekke andre modeller tilgjengelig. Modellen Chaumont er laget i gjennomsiktig akrylplast. Onyx serien består av elektroniske salt- og pepperkverner med lys som slår seg på når kvernen er i bruk.

Alaska er en annen Peugeot serie med elektroniske salt- og pepperkverner med lyskilde. Alaska serien er tilgjengelig i svart og hvit.

Foruten Peugeot, finner du også spennende salt- og pepperkverner fra andre leverandører. Se blant annet alternativer fra Menu og Kähler Hammershøi!

 

Kilder: Wikipedia; Amazon.com; Peugeot