Eva Solo Oljeflaske – Oljekaraffel til Olje og Eddik

0

Eva Solo oljeflaske er en pen serveringskaraffel i glass som passer ideelt når du ønsker å servere oljer til måltidet. Med Eva Solo oljeflaske har du mulighet til å kombinere oljen med ulike urter for å få en ønsket smak.

Eva Solo Oljeflaske

Selv om det finnes finere oljeflasker i dagligvarehandelen i dag, er disse ofte dyre å kjøpe inn. Ved å benytte en Eva Solo oljeflaske kan du kjøpe mer rimelige alternativer og helle over i den flasken. På denne måten sparer du penger, samtidig som du får en pen flaske å sette på bordet.

Bestill Eva Solo Oljeflaske hos Nordic Nest!

Eva Solo Oljeflaske med Dryppfri Hellekant

Eva Solo oljeflaske er utstyrt med dryppfri hellekant

Hellekanten på Eva Solo oljeflaske er utviklet i gummi og stål. Denne er designet for å være dryppfri slik at du kan helle olje med mer kontroll.

Les mer om Eva Solo Oljeflaske!

Ved siden av den dryppfrie helletuten, følger det også en kork som benyttes mellom måltidene når oljekaraffelen ikke er i bruk.

Smak til med Krydderurter

Tilsett krydderurter i Eva Solo oljeflaske

For å få ekstra smak på oljen, kan den kombineres med ulike kryddere og krydderurter. Dette er med på å gjøre måltidet mer spennende og kan friske opp både kjøtt og grønnsaker.

Det finnes oppskrifter på nettet for ulike kombinasjoner. Om man tilsetter smak med krydder og urter kan man ofte godt benytte rimeligere oljer. For at smaken skal sette seg i oljen er det ofte vanlig å la den stå en periode.

Eva Solo Oljekaraffel Finner du hos Nordic Nest!

Bruk urter som timian, basilikum, oregano, koriander, gressløk, dill, mynte, persille og laurbærblad, eller krydder som kardemomme, stjerneanis, enebær, muskatnøtt, kanel spisskummen og nellik.

Eva Solo Oljeflaske

Eva Solo Oljekaraffel - Oljeflaske

Eva Solo oljeflaske gjør seg godt både på serveringsbordet der maten nytes, eller på kjøkkenbenken som et verktøy i matlagingen.

Oljeflasken fra Eva Solo er en del av Tools serien, designet av Claus Jensen & Henrik Holbaek. Eva Solo oljeflaske har et volum på opp til 0,5 liter.

Bestill Eva Solo Oljeflaske!