Krumkakejern – Tradisjonsrikt Østerdalen Mønster

0

Krumkakejernet fra Åviken er laget i børstet stål med en matt børstet overflate. Krumkakejernet er utstyrt med elektroniske stekeelementer på begge sider. Dette gjør at du slipper å snu krumkakejernet for å få en jevn steking.

Bestill Åviken Krumkakejern hos Bakeren og Kokken!

Krumkakejern med Tradisjonelt Østerdalen Mønster

Åviken krumkakejern har beholdt det tradisjonelle mønsteret som er ønskelig for å få de klassiske krumkakene slik vi ønsker de. Mønsteret benyttet er et tradisjonelt krumkakemønster fra Østerdalen.

Krumkakejern
Krumkakejern

Bestill Krumkakejern hos Bakeren og Kokken!

Krumkakejernet har et indre belegg i aluminium som sørger for god fordeling av steketemperaturen. Rundt jernet er det også en sølekant. Dette sørger for at den ekstra røren ikke flyter ut av krumkakejernet og lager søl mens du steker, men heller samles rund kaken og dermed raskt kan tas bort mellom hver steking.

Fordeler med Elektronisk Krumkakejern

De største fordelene med et elektronisk krumkakejern er at du slipper å tenke på å snu jernet mens du steker. Krumkakejernet fra Åviken er utstyrt med justerbar termostat slik at du kan få krumkakene akkurat slik du ønsker.

Et krumkakejern er også mer praktisk da du slipper å legge jernet på stekeovnen, men derimot bare trenger å stikke i kontakten for at det skal varmes opp og gjøres klar til steking. Krumkakejernet fra Åviken kan lagres stående slik at den nødvendige lagringsplassen reduseres.

Krumkaker er spesielt populære i jula og serveres gjerne sammen med is eller krem. Kremen er gjerne blandet med bær som multer eller tyttebær, men også andre bær som jordbær eller bringebær.

For å lage krumkaker vil du også trenge en krumkakepinne for å rulle krumkakene slik at de får den tradisjonelle formen.

Alternativt er det mulig å legge krumkakene over en kopp slik at de danner en skål. Denne skålen kan senere fylles med det du måtte ønske av krem, bær eller is før de serveres.Oppskrift på krumkaker finner du her: Krumkaker (Tine.no)

Kjøp Åviken Krumkakejern Her!