Hammershøi Skål og Bolle – Skåler og Boller fra Kähler

0

Hammershøi skåler og boller finnes i flere størrelser. Fra de minste Hammershøi skålene med diameter på 11 og 13 cm, og opp til de større bollene med diameter på 17 og 21 cm. Du finner også Hammershøi fruktskål med diameter på 30 cm.

Hammershøi Skål

De mindre Hammershøi skålene finnes i et bredere fargeutvalg. Velg mellom hvit, marmorgrå, antrasittgrå, himmelblå og indigo.

Bestill Hammershøi Skål hos Nordic Nest!

Hammershøi skål og tilbehør

De mindre skålene egner seg godt til frokostblanding, men kan også benyttes til å sette frem godteri, nøtter eller annet som skal serveres.

Skål i Hammershøi Servise

Hammershøi skål fra Kähler

Skålene er en del av det populære Hammershøi serviset fra Kähler. Ved siden av Hammershøi skåler og boller finner du her også en rekke andre valg i tilsvarende design. Velg mellom Hammershøi servise, Hammershøi kopper, salt og pepperkvern, Hammershøi tekanne og mye annet.

Se Utvalget Innen Hammershøi Skåler og Servise!

Hammershøi Skåler

Serviset finnes i et bredere utvalg av farger. Skålene i hvit lar seg godt kombinere med de andre Hammershøi fargene, slik at du kan bygge et servise som passer deg. Man kan også kombinere ulike deler i Hammershøi serviset i de andre fargene.

Hammershøi med Lang Historie

Skålene og serviset fra Hammershøi ble designet av Hans-Christian Bauer og lansert i 2015, men designets historie går tilbake til begynnelsen av 1900 tallet.

Svend Hammershøi

Hans-Christian Bauer begynte med arbeidet rundt Hammershøi etter at han fant et klassisk bilde av Svend Hammershøi fra begynnelsen av 1900 tallet. På bildet jobber Hammershøi med en av sine større vaser. Hans-Christian falt raskt for de tydelige rillene i designet, og bestemte seg for å jobbe videre med disse.

Bestill Hammershøi Skåler og Boller hos Nordic Nest!

Det er dette designet som er gjenspeilet i dagens Hammershøi boller og skåler fra Kähler.

Hammershøi Frokost Skål