Le Creuset Krus – Kopper fra Le Creuset

0

Le Creuset er kanskje mest kjent for sine sterke farger og sin rustikke stil. De samme fargekodene er benyttet i Le Creuset krus og kopper.

Le Creuset kopper og krus finnes i flere utgaver. Alt fra den største Le Creuset Jumbokopp med et volum på 4 dl og ned til mindre krus med volum på 2 dl og mindre.

Le Creuset Jumbokopp

Le Creuset Jumbokopp

Fargene og fargeovergangene er de samme som vi kjenner igjen fra Le Creuset grytene og de andre produktene fra Le Creuset. Dette gjelder spesielt de mest populære fargene som Volcanic, Cerise, Caribbean, Rosemary, Marseille, Shiny Black og Coastal Blue.

Se Utvalget i Farger av Kopper og Krus fra Le Creuset

Le Creuset Jumbokopp

Le Creuset Jumbokopp - Rosemary

Le Creuset jumbokopp er et større krus fra Le Creuset. Kruset har et volum på 4 dl slik at det er god plass til te, kaffe, toddy og kakao. Grunnet den store størrelsen fungerer de også godt til for eksempel supper.

Bestill Le Creuset Jumbokopper hos NordicNest.no!

Jumbokoppene fra Le Creuset er laget i stentøy og tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Vær dog forsiktig med raske temperaturoverganger.

Stentøyet har en god varmefordeling. Samtidig er stentøyet nøytralt og vil ikke trekke til seg smak eller lukt.

Se også: Le Creuset Gryte

Le Creuset Krus med Formede Sider

Le Creuset Krus med Formede Sider - Rød

Ønsker du en kopp i mer standard størrelse har Le Creuset også dette. Le Creuset krus med formede sider har et volum på 2,9 dl. Størrelsen tilsvarer at koppen er beregnet for te-drikking, men den kan selvfølgelig også benyttes til annen drikke.

Bestill Le Creuset Krus med Formede Kanter hos Nordic Nest!

De buede sidene er med på å gi kruset et brukervennlig og elegant design. Stentøyet absorberer hverken smak, lukt eller farge fra innholdet i koppen.

Koppene er emaljerte, noe som sørger for en bedre beskyttelse mot riper og slitasje. Også disse krusene er laget i stentøy og tåler dermed bruk i mikrobølgeovn, ovn, fryser og oppvaskmaskin.

Le Creuset Krus med Formede Sider - Marseille

Le Creuset Krus med Rette Sider

Le Creuset Krus

Le Creuset krus med rette sider har en størrelse på 2,0 dl og er derfor perfekte til svart kaffe. Som de andre koppene i denne oversikten er Le Creuset krus med rette sider utviklet i emaljert stentøy.

Dette betyr at krusene er slitesterke, samtidig som de kan benyttes i mikrobølgeovn, ovn, fryser og oppvaskmaskin.

Bestill Le Creuset Krus med Rette Kanter!

Alle Le Creuset krus kan kombineres med tilsvarende farge av Le Creuset servise. I min mening kan man gjerne også kombinere flere av Le Creuset servisene og koppene på tvers av farger for å skape mer reservasjon.

Kanskje hvert familiemedlem kan finne sin favorittfarge, slik at det blir lettere å skille hvem som eier de ulike krusene og de ulike servisedelene.

Bestill Le Creuset Krus!