Stelton Presskanne – For Den Perfekte Morgenkaffe

0
Stelton Presskanne

Stelton Presskanne

Stelton presskanne rommer 1 liter kaffe noe som gir 8 små kaffekopper i størrelsen 1,25 dl eller ca. 4 fulle kaffekrus.

Den flott designede presskannen er laget av solid ABS plastikk og har en glassinnsats. Sammen sørger disse for at kaffen holder seg varm i en god stund etter kaffen er presset.

Bestill Stelton Presskanne hos Shopping4Net!

Presskannen fra Stelton er praktisk og enkel å ta i bruk. Samtidig som den presser kaffe, fungerer den også som en termokanne slik at kaffen holder seg varm lenge.

Få tips til Flere Presskanner!

Ifølge mange smaker presskanne kaffe ofte bedre enn vanlig traktet kaffe eller dispenserkaffe. Det at man blir mer involvert i prosessen med å lage kaffe gir presskanne kaffe også en ekstra følelse av hjemmelaget kvalitet. Klikk her for å lese mer om denne presskannen!

Kjøp Stelton Presskanne hos Shopping4Net!

Stelton Presskanne Holder på Varmen

stelton-termokanne-presskanneStelton presskanne er laget med doble vegger med glassinnsats for bedre å kunne holde på varmen. Presskannen er en fornyelse av den opprinnelige kaffekannen fra Stelton designet av Erik Magnussen i 1977.

Presskannen fra Stelton er tilgjengelig i en rekke farger. Du kan velge mellom en presskanne i sort, rød, lime og hvit, samt en mer oppgradert modell i rustfritt stål. Du kan se en bedre oversikt over de ulike fargevalgene hos Shopping4net!.

Sammen med presskannen følger også et eget tilpasset kaffemål, samt beskrivelse rundt hvordan kannen fungerer og hvordan du skal benytte den til å lage god kaffe.

Selve stempelet kan vaskes i oppvaskmaskinen, mens kannen bør vaskes for hånd. Om ønskelig kan også kannen demonteres og puttes i oppvaskmaskinen. Dette er dog kun nødvendig dersom det er ønskelig med en grundigere rengjøring.

Høyde på Stelton presskanne er 21 cm og bredde er på 10,5 cm.

Klikk her for å bestille Stelton presskanne!