Sukkerspinnmaskin – Nå Kan du Lage Sukkerspinn Hjemme!

0

Helt til det siste har jeg trodd at en sukkerspinnmaskin var en avansert, dyr og teknisk maskin som kun var noe de hadde på tivoli.

Sukkerspinnmaskin

Sukkerspinnmaskin

Lykken var derfor stor når jeg oppdaget at man kan kjøpe sukkerspinnmaskin på nettet. Ikke er den vanskelig å bruke, og ikke er den spesielt dyr heller.

Sukkerspinnmaskin kan Bestilles hos Coolstuff.no!

Sukkerspinnmaskin

Sukkerspinn

Sukkerspinn

Sukkerspinnmaskinen fungerer ved at du starter opp maskinen og heller en skje sukker ned i midte av maskinen. Les i gjennom instruksjonene for å se nøyaktig hvordan dette gjøres.

Maskinen starter å jobbe og om ikke lenge begynner det å dannes sukkerspinn i skålen rundt beholderen. Om ønskelig kan det tilsettes litt karamellfarge for å variere fargen på sukkerspinnet.

Man benytter så en trepinne, eller annet passende som man roterer rundt i skålen slik at sukkerspinnet fester seg på pinnen.

Instrukser på hvordan Coolstuff sin sukkerspinnmaskin fungerer ligger vedlagt i pakken.

Endelig Kan Du Lage Sukkerspinn Hjemme

Med en sukkerspinnmaskin kan du altså lage sukkerspinn hjemme i din egen stue. Dette er nok noe barna vil sette pris på, og jeg tror også mange voksne synes det er moro å få prøve seg på å lage sitt eget sukkerspinn.

Da denne modellen sukkerspinnmaskin er mindre enn de større du finner på tivoli og festivaler blir ikke sukkerspinnet like stort som de man husker fra barndommen. Når jeg husker på hvor mett jeg ble av disse er dette egentlig helt ok.

Barna synes fortsatt denne sukkerspinnmaskinen er underholdende og voksne vil nok også sette pris på denne. Bestill Coolstuff sin sukkerspinnmaskin her!

Relaterte Produkter: