Riedel Karaffel – Unike Munnblåste Vinkarafler fra Riedel

0
Riedel Karaffel

Riedel Karaffel

Riedel er kjent for deres ulike populære vinglass. Riedel Vinum vinglass er, sammen med Sommelier, kanskje blant de mest kjente.

Riedel har også et stort og variert utvalg innen vinkarafler.

Riedel vinkaraffel finnes i et bredt utvalg til enkle og rimelige varianter til mer unike og utsmykkede karafler som Mamba og Boa karaflene. Og alt i mellom disse.

Vinkaraflene fra Riedel er laget i led-krystall så de er ment å brukes for å dekantere vinen og ikke til lagring.

Se Et Stort Utvalg av Riedel Karafler hos Bakeren og Kokken!

Black Tie Bliss Riedel Karaffel med Hjerte

Black Tie Bliss Riedel Karaffel

Black Tie Bliss Riedel Karaffel

Black Tie Bliss er designet med et håndtak formet som et hjerte. Samtidig som det er søtt og romantisk er håndtaket med på å gi et bedre grep.

Bestill Black Tie Riedel Karaffel med Hjerte hos BakerenogKokken!

På baksiden av karaffelen finner du også en svart «black tie» stripe som er med på å fremheve formen. Karaffelen har samtidig en hellekant som gjør det lettere å unngå at den drypper.

Riedel Ultra Magnum Karaffel

Riedel Ultra Magnum

Riedel Ultra Magnum

Ultra Magnum rødvinskaraffel er tradisjonell med runde kurver og en vid base. Ultra Magnum er ideell for unge da den brede basen gir sørger for at vinen er eksponert for oksygen over et større område.

Bestill Magnum Rødvinskaraffel fra Riedel Her!

Ultra Magnum vinkaraffel er munnblåst. Da hver karaffel er laget individuelt vil det være små variasjoner, små bobler, vekt og tykkelse på hvert enkelt produkt.

Swan Karaffel

Riedel Swan

Riedel Swan

Svane-karaffelen fra Riedel har stjert der man fyller på vinen og en lang tut hvor vinen helles fra. Høyden på svane-karaffelen er på hele 60 cm.

Bestill Riedel Svane Karaffel hos Bakeren og Kokken!

Det vakre og elegante designet gjør at denne karaffelen fungerer godt som dekor og pyntegjenstand når den ikke blir benyttet til vin. Munnblåst håndverk.

Riedel Mamba Vinkaraffel

Riedel Mamba

Riedel Mamba

En annen Riedel modell som er inspirert av dyreverdenen er Mamba karaffelen. Mens vinen flyter gjennom de ulike delene av denne Mamba karaffelen sørger de ulike formasjonene for at den blir dekantert flere ganger.

Også Mamba karaffelen fra Riedel fungerer godt som dekorasjon når den ikke er i bruk til servering av vin.

Bestill Mamba Karaffel hos Bakeren og Kokken!

Boa Karaffelen

Riedel Boa

Riedel Boa

Boa karaffelen ble introdusert i 2013 og er en ny karaffel i serien med slanger. De tette overgangene i Boaen sørger for at vinen blir dobbelt-dekantert. Også denne slange-karaffelen er meget elegant.

Se Disse og Flere Riedel Vinkarafler hos Bakeren og Kokken!

Relaterte Produkter: