Rosendahl Karaffel – Rosendahl Grand Cru Vannkaraffel

0
Rosendahl Karaffel

Rosendahl Karaffel

Rosendahl karaffel i Grand Cru serien er designet med samme enkelhet og eleganse som de andre glassene og servisene i serien. Rosendahl karaffel finnes både som vannkaraffel og som vinkaraffel.

Bestill Rosendahl Karaffel hos Bakeren og Kokken!

Vannkaraffelen fra Rosendahl vil derfor passe fint til vannglassene deres. Rosendahl karaffel finnes også i versjonen Rosendahl Grand Cru Soft som er en nyere versjon.

Rosendahl Grand Cru Karaffel

rosendahl-karaffel-grand-cruRosendahl vannkaraffel finnes i Grand Cru versjonen i andre versjoner som Penta karaffel eller Rosendahl kjøleskapskaraffel.

Rosendahl Grand Cru vannkaraffel har et nydelig design laget i blyfritt glass og rustfritt stål. Karaffelen tåler å vaskes i oppvaskmaskin på anvist vaskeprogram.

Bestill Rosendahl Grand Cru Vannkaraffel!

Karaffelen har et volum på 9 dl og en høyde på 26 cm. Rosendahl Grand Cru karaffel er designet av Erik Bagger og har et markant bånd i rustfritt stål. 

Rosendahl Kjøleskapskaraffel

Å ha kald drikke i kjøleskapet er alltid praktisk. Med Rosendahl kjøleskapskaraffel har du muligheten til dette. Karaffelen er utstyrt med lokk og er tilgjengelig i svart og grå farge.

Bestill Svart Rosendal Kjøleskapskaraffel!

Kjøleskapskaraffelen har et volum på 0,9 liter, men er allikevel smal nok til at den bør få plass i hyllen i kjøleskapsdøra. Med denne våkner du opp til kaldt drikkevann, gjerne smakstilsatt, eller kald juice.

Bestill Grå Kjøleskapskaraffel!

Selv om dette er en kjøleskapskaraffel, er den såpas pen at den også kan benyttes til å servere vann og annen drikke på spisebordet.

Alternativer til Rosendahl Karaffel

Flere Karafler

Flere Karafler

Vi har tidligere også skrevet om andre karafler her på nettsiden. Både vannkaraffel og vinkaraffel.

En populær karaffel er Eva Solo sin karaffel laget i varmetollerant glass. Denne fungerer like godt til vann som til vin og kan naturlig nok også benyttes til safter, juice, iste og annet.

Både Sagaform og Eva Solo har andre spennende karafler. Se også andre alternativer til vannkaraffel.

Rosendahl karaffel finnes også i en egen modell til vin samt som olje karaffel.

Relaterte Produkter: