Rosendahl Karaffel – Rosendahl Grand Cru Vannkaraffel

0
Rosendahl Karaffel

Rosendahl Karaffel

Rosendahl karaffel i Grand Cru serien er designet med samme enkelhet og eleganse som de andre glassene og servisene i serien. Rosendahl karaffel finnes både som vannkaraffel og som vinkaraffel.

Bestill Rosendahl Karaffel Sett med Glass!

Vannkaraffelen fra Rosendahl vil derfor passe fint til vannglassene deres. Rosendahl karaffel finnes også i versjonen Rosendahl Grand Cru Soft som er en nyere versjon.

Rosendahl Grand Cru Karaffel

rosendahl-karaffel-grand-cruRosendahl vannkaraffel finnes i Grand Cru versjonen i andre versjoner som Penta karaffel eller Rosendahl kjøleskapskaraffel.

Rosendahl Grand Cru vannkaraffel har et nydelig design laget i blyfritt glass og rustfritt stål. Karaffelen tåler å vaskes i oppvaskmaskin på anvist vaskeprogram.

– Rosendahl Karaffel med 2 Vannglass

– Bestill Karaffel uten Tilhørende Glass!

Karaffelen har et volum på 9 dl og en høyde på 26 cm. Rosendahl Grand Cru karaffel er designet av Erik Bagger og har et markant bånd i rustfritt stål. Karaffelen kan kjøpes alene eller bestilles i pakke med to stk Grand Cru vannglass.

Penta Karaffel fra Rosendahl

En litt mer eksklusiv karaffel er denne Penta modellen fra Rosendahl. Karaffelen kan benyttes både til vin, juice og vann.

Bestill Penta Karaffel fra Rosendahl!

Karaffelen er laget i munnblåst glass, og er utformet med geometriske former og rette overflater. Penta karaffelen fra Rosendahl har en flott utsmykning og gir et skulpturelt og dekorativt innslag på serveringsbordet.

Penta karaffel fra Rosendahl har volum på 1,3 liter. Bør ikke vaskes i oppvaskmaskin.

Kjøp Penta Karaffel hos Bakeren og Kokken!

Rosendahl Kjøleskapskaraffel

Å ha kald drikke i kjøleskapet er alltid praktisk. Med Rosendahl kjøleskapskaraffel har du muligheten til dette. Karaffelen er utstyrt med lokk og er tilgjengelig i svart og grå farge.

Bestill Svart Rosendal Kjøleskapskaraffel!

Kjøleskapskaraffelen har et volum på 0,9 liter, men er allikevel smal nok til at den bør få plass i hyllen i kjøleskapsdøra. Med denne våkner du opp til kaldt drikkevann, gjerne smakstilsatt, eller kald juice.

Bestill Grå Kjøleskapskaraffel!

Selv om dette er en kjøleskapskaraffel, er den såpas pen at den også kan benyttes til å servere vann og annen drikke på spisebordet.

Alternativer til Rosendahl Karaffel

Flere Karafler

Flere Karafler

Vi har tidligere også skrevet om andre karafler her på nettsiden. Både vannkaraffel og vinkaraffel.

En populær karaffel er Eva Solo sin karaffel laget i varmetollerant glass. Denne fungerer like godt til vann som til vin og kan naturlig nok også benyttes til safter, juice, iste og annet.

Både Sagaform og Eva Solo har andre spennende karafler. Se en større oversikt over ulike vannkaraffel alternativer her!

Rosendahl karaffel finnes også i en egen modell til vin samt som olje karaffel.

Relaterte Produkter: