Rosendahl Karaffel – Rosendahl Grand Cru Vannkaraffel

0
Rosendahl Karaffel

Rosendahl Karaffel

Rosendahl karaffel i Grand Cru serien er designet med samme enkelhet og eleganse som de andre glassene og servisene i serien. Rosendahl karaffel finnes både som vannkaraffel og som vinkaraffel.

Bestill Rosendahl Karaffel Sett med Glass!

Vannkaraffelen fra Rosendahl vil derfor passe fint til vannglassene deres. Rosendahl karaffel finnes også i versjonen Rosendahl Grand Cru Soft som er en nyere versjon.

Rosendahl Grand Cru Vannkaraffel

rosendahl-karaffel-grand-cruRosendahl vannkaraffelfinnes i standard Grand Cru versjonen og som Grand Cru Soft karaffel (Se mer om Grand Cru Soft lenger ned).

Standard Rosendahl Grand Cru vannkaraffel har et nydelig design laget i blyfritt glass og rustfritt stål. Karaffelen tåler å vaskes i oppvaskmaskin på anvist vaskeprogram.

– Rosendahl Karaffel med 2 Vannglass

– Bestill Karaffel uten Tilhørende Glass!

Karaffelen har et volum på 9 dl og en høyde på 26 cm. Rosendahl Grand Cru karaffel er designet av Erik Bagger og har et markant bånd i rustfritt stål. Karaffelen kan kjøpes alene eller bestilles i pakke med to stk Grand Cru vannglass.

Rosendahl Grand Cru Soft Karaffel

Grand Cru Soft Karaffel

Grand Cru Soft Karaffel

En annen modell av Rosendahl karafler er Grand Cru Soft.

Grand Cru Soft Finner du Her!

Grand Cru Soft karaffelen fra Rosendahl er mye lik originalen, men har et smalere metallbånd samt en tydeligere formet hellekant. Volumet på Soft karaffelen er på hele 1 liter.

Rosendahl Grand Cru Soft karaffel kan bestilles hos Shopping4Net.no!

Grand Cru Soft

Grand Cru Soft

Alternativer til Rosendahl Karaffel

Flere Karafler

Flere Karafler

Vi har tidligere også skrevet om andre karafler her på nettsiden. Både vannkaraffel og vinkaraffel.

En populær karaffel er Eva Solo sin karaffel laget i varmetollerant glass. Denne fungerer like godt til vann som til vin og kan naturlig nok også benyttes til safter, juice, iste og annet.

Både Le Creuset, Sagaform og Eva Solo har andre spennende karafler. Se en større oversikt over ulike vannkaraffel alternativer her!

Rosendahl karaffel finnes også i en egen modell til vin samt som olje karaffel.

Relaterte Produkter: