Rosendahl Grand Cru Vannglass – Drikkeglass fra Rosendahl

0

Rosendahl VannglassRosendahl vannglass finnes i en rekke alternativer. De mest populære vannglassene fra Rosendahl Grand Cru er deres 22 cl drikkeglass.

Vannglassene finner du her!

Det finnes samtidig større Grand Cru Soft drikkeglass på 30 cl og deres kaffeglass som rommer 48 cl. væske. Begge disse modellene kan benyttes som vannglass.

Rosendahl Vannglass 22 cl

rosendahl-grand-cru-vannglass-22clRosendahl Grand Cru vannglass med kapasitet på 22 cl. kommer i pakker på 6 glass. Vannglassene er utformet med de kjente Grand Cru rillene som man finner igjen på mange av produktene i denne serien til Rosendahl.

Bestill Rosendahl Grand Cru Vannglass hos Shopping4Net.no!

Vannglassene er laget i blyfritt glass og tåler vask i oppvaskmaskin på max 50-55 grader. Glassene er 10 cm høye.

I samme design som disse Rosendahl vannglassene finner du også Rosendahl vannkaraffel som selges sammen med 2 stk vannglass. Les mer om Rosendahl vannkaraffel her!

30 cl Rosendahl Grand Cru Soft Drikkeglass

Rosendahl Soft Drikkeglass

Rosendahl Soft Drikkeglass

Ønsker du noen litt større vannglass kan Rosendahl Grand Cru Soft drikkeglass være et godt alternativ. Vannglassene har en kapasitet på 30 cl noe som gir litt mer innhold i glasset. Glassene selges i pakker på 4 glass.

Også disse glassene er utformet med Grand Cru rillene. Soft drikkeglassene er herdet for bedre å tåle varme drikker og er derfor også egnet for te eller også diverse kaffedrikker.

Klikk Her for å Lese Mer om
Rosendahl Grand Cru Soft Drikkeglass!

Kaffeglass i Grand Cru Serien på 48 cl.

store-drikkeglassOm du er personen som ønsker å unngå å fylle på glasset under måltidet kan en av Rosendahl sine kaffeglass være et godt alternativ til drikkeglass. Kaffeglassene kommer i størrelse på 48 cl.

Her finner du Rosendahl Kaffeglass på 48 cl.

Kaffeglassene tåler naturlig nok varme drikker og kan vaskes i oppvaskmaskin på temperaturer opp til 50-55 grader.

Andre Glass fra Rosendahl Grand Cru

I Rosendahl serien finner du i tillegg til disse vannglassene og kaffeglassene en rekke andre glass. Rosendahl ølglass er elegante ølglass med stett designet av Erik Bagger.

Vinglassene fra Rosendahl er også populære og finnes i en rekke utgaver til både røde og hvite viner samt til champagne og dessertvin.

Her Finner du Rosendahl Grand Cru Vannglass!

Vi har lenket til hver av de ulike produktene omtalt slik at du skal kunne finne kjøpsinformasjon. Bildene er også klikkbare!

KitchenTime har et stort utvalg innen Rosendahl Grand Cru serien.

For en full oversikt over produktene kan du besøke deres oversikt her!

På denne siden vil du også finne en rekke av Rosendahl sine vannglass i plast som kan være ideelle for utendørs bruk.