Rosendahl Grand Cru Vannglass – Drikkeglass fra Rosendahl

0

Rosendahl vannglass finnes i flere ulike alternativer og størrelser. I deres Rosendahl Grand Cru serie finner man tradisjonelle vannglass i størrelsene 22 cl samt større kaffeglass med størrelse på 37 cl.

Rosendahl Vannglass

I Grand Cru serien finner man også ulike drinkglass som også kan benyttes som vannglass. Dette omfatter blant annet deres Longdrink glass med volum på 30 cl.

Bestill Rosendahl Vannglass hos Bakeren og Kokken!

I Rosendahl sin vinglass serie «Premium» finner man også runde mindre drikkeglass, som egner seg godt til å dekke sammen med vin.

Rosendahl Grand Cru Vannglass

Rosendahl Grand Cru Vannglass

Rosendahl vannglass er en del av Grand Cru serien som omfatter alt av servise og dekketøy. De klassiske vannglassene er designet i tråd med resten av serviset, og preges av de markante rillene på siden.

Vannglasset har et volum på 22 cl, og selges i pakker på 6 glass. Rosendahl Grand Cru vannglass kan vaskes i oppvaskmaskin på temperaturer opp til 55 grader.

Bestill Rosendahl Vannglass hos Bakeren og Kokken!

Som tilbehør til disse vannglassene finner man også Rosendahl vannkaraffel. Denne vannkaraffelen selges separat, men kan også kjøpes i en pakke med tilhørende vannglass.

Rosendahl Grand Cru Kaffeglass

Rosendahl Vannglass Cafe

Som et alternativ til vannglass i Grand Cru serien fra Rosendahl, finner man også deres Caféglass med volum på 37 cl. Dette kan være et godt alternativ for de som har behov for et noe større glass med mer volum.

Bestill Rosendahl Grand Cru Kaffeglass!

Glasset er designet for kaffe eller te, men kan selvfølgelig også godt benyttes som vannglass. Ønsker du ett ytterlig større vannglass finner du også Rosendal Soft Latteglass med volum på hele 48 cl. Glassene selges i pakker på 4 stk.

Rosendahl Longdrink Glass som Vannglass

Rosendahl Vannglass Longdrink

Et annet alternativ til vannglass fra Rosendahl, er deres Grand Cru longdrink glass. Dette er et høyere vannglass som er tenkt benyttet til klassiske drinker.

Bestill Rosendahl Longdrink Glass hos Bakeren og Kokken!

Glasset har en noe smalere form sammenlignet med de mer tradisjonelle vannglassene fra Rosendahl. Volumet på Rosendahl Longdrink glass er på 30 cl, og selges i pakker på 4 stk.

Rosendahl Premium Vannglass

Rosendahl Premium Vannglass

I Rosendahl sin Premium-serie finner man ved siden av klassiske vinglass, også et stort vannglass. Vannglasset i Rosendahl Premium har et volum på hele 52 cl, og er dermed et meget stort vannglass.

Bestill Rosendahl Premium Vannglass hos Bakeren og Kokken!

Øyeblikkelig vil man tenke at dette vannglasset fra Rosendahl er designet for å dekke ved siden av vinglassene i serien. Samtidig er dette også et vakkert vannglass som også fungerer godt på frokostbordet.

Andre Glass fra Rosendahl

I Rosendahl serien finner du i tillegg til disse vannglassene og kaffeglassene en rekke andre glass. Rosendahl ølglass er elegante ølglass med stett designet av Erik Bagger.

Vinglassene fra Rosendahl er også populære og finnes i en rekke utgaver til både røde og hvite viner samt til champagne og dessertvin.