KitchenAid Blender – Blender i Flere Farger

0
KitchenAid blender

KitchenAid blender

Med en KitchenAid blender kan du raskt knuse is eller lage gode smoothies. Blenderen har en sterk mikser, og selv om den også bråker, har den et lavere støyvolum enn flere av de andre blenderne tilgjengelig.

Bestill KitchenAid Blender hos Bakeren og Kokken!

KitchenAid er kjent for sin høye kvalitet, designet og brukervennligheten. Flere av produktene deres kommer også i en rekke ulike farger slik at du lettere skal kunne finne et produkt som passer din stil og ditt eksisterende kjøkkenutstyr.

Noe som kjennetegner en KitchenAid blender er at den er stabil og robust. Selve kannen på blenderen er laget i kraftig glass slik at den tåler å bli vasket i oppvaskmaskinen. Sokkelen på blenderen er konstruert i metall, med rustfrie kniver. Sokkelen kan ikke vaskes, men tørkes av.

Se Utvalget av Farger for KitchenAid Blender!

Motoren på denne blenderen har en effekt på hele 500 watt noe som gjør den sterk. Det er allikevel anbefalt å kutte opp grønnsaker og annet i håndterbare biter før du putter de i blenderen.

KitchenAid Blender med Soft-Start Funksjon

KitchenAid blender har 5 ulike hastighetsnivåer og en soft-start funksjon som gjør at blenderen starter sakte før den raskt får opp tempoet. Dette er for å sørge for den beste miksingen av matvarene.

På samme måte som KitchenAid kjøkkenmaskin, kommer deres blender også i en rekke ulike farger. Blant de ulike fargene finner vi sort, rød, rosa,krem, grønn og hvit.  Dette burde åpne for at du finner en KitchenAid blender som passer dine ønsker.

Blendere er mest populære til å lage friske og sunne smoothies, men den har også mange andre bruksområder. Du kan knuse grønnsaker til koking av hjemmelaget suppe, lage pureer, barnemat, knuse is til ulike drinker.

Bestill KitchenAid Blender hos Bakeren og Kokken!

Som alle andre blendere er det viktig å ta enkelte forhåndsregler når du benytter din KitchenAid blender. Den viktigste er å holde på lokket, da spesielt i starten. Samtidig er det viktig å kutte opp grønnsakene og annet du skal kutte opp i håndterbare biter, samt å tilsette væske slik at innholdet blir flytende.

Alle blendere kommer med en del støy, noe som er naturlig når man benytter en motor for å knuse og kutte opp harde grønnsaker eller is. Blenderen fra KitchenAid er kjent for å ha en litt mer moderat lyd, men også denne skaper støy når den brukes.

For å få en oversikt over de ulike blenderne fra KitchenAid kan du besøke BakerenogKokken.no her! Her vil du se hvilke ulike farger som finnes, samt få informasjon om størrelse og medfølgende tilbehør.

Relaterte Produkter