Rosenthal Servise – Porselen Servise med Tradisjoner

0

Rosenthal servise og Rosenthal porselenverksted ble startet av Philipp Rosenthal i 1879 og har siden den gang vært med å pryde mange hyggelige anledninger. Under er en oversikt over noen ulike sett og design fra Rosenthal service.

For å se en oversikt over flere av produktene deres, besøk KitchenTime her!

Rosenthal Thomas Loft Servise i 16 Deler

Rosenthal Servise

Rosenthal Servise

Loft servise fra Rosenthal er friskt og moderne. Porselen serviset er enkelt og funksjonelt og fungerer både til den vanlige middagen samt som servise til finere anledninger. Loft servise tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Settet består av 4 tallerkener på 28 cm, 4 tallerkener på 22 cm, 4 dype tallerkener på 24 cm og 4 skåler på 15 cm.

Bestill Loft Rosenthal Servise hos KitchenTime.no!

Maria Servise

Maria designet har vært i produksjon siden 1916 og har vært en av de mest populære og best-selgende servisene fra Rosenthal. Maria servisene har et gammeldags preg over seg, men de er fortsatt vakre og mange har gode minner fra disse servisene. Designet finnes i mange variasjoner og med ulikt mønster. Tallerkenene er 12 kantede, og har bord rundt kanten.

Klikk her for å se de ulike mulighetene innen Maria-serien fra Rosenthal!

Blau Zweibelmuster

Blau Zweibelmuster

Blau Zweibelmuster er også et meget populært Rosenthal porselen servise. Designet med sitt blå og sommerpregede design passer godt til en hyggelig familiemiddag, gjerne i hagen en varm sommerdag.

Dette Rosenthal servise kommer med en rekke klassisk tilbehør som potetskål, sukkerskål, sausskål, diverse fat og mere.

Se flere typer Rosenthal Servise hos KitchenTime!