Eva Solo Drikkeglass – Glass du Kan Miste i Gulvet?

0

eva-solo-drikkeglass-singelEva Solo drikkeglass er robuste og solide glass. Glassene er utviklet i herdet borosilikat glass. Dette gjør at drikkeglassene fra Eva Solo tåler både varme og kalde drikker, samtidig som de kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Drikkeglassene er tilgjengelige i to utgaver: mellomstore glass på 38 cl og vanlige glass på 25 cl.

Se Utvalget innen Eva Solo Drikkeglass hos NordicNest.no!

Drikkeglassene fra Eva Solo er gode å holde i samtidig som de føles meget solide. Om du ønsker å kjøpe glassene for å benytte de til te, kaffe eller annen varm drikke, synes jeg selv at de er litt for dårlige til å isolere varmen og at glasset fort blir litt for varmt.

eva-solo-drikkeglass-kald

Kan Man Miste Eva Solo Drikkeglass i Gulvet?

Eva Solo glassene er som nevnt meget solide og dermed også slitesterke. Glassene er ikke uknuselige, men det har en høy toleranse for fall sammenlignet med andre klassiske drikkeglass.

Eva Solo har tidligere holdt demonstrasjoner der de har demonstrert dette ved å slippe glassene ned i gulvet foran kunden. Jeg finner dog ikke dette dokumentert i deres produktbeskrivelser i dag.

Klikk og bestill Eva Solo Drikkeglass!

Selv om Eva Solo drikkeglass ikke er uknuselige, så tåler de en støyt. Dette gjør at du kan være tryggere på at det går bra dersom du eller noen av barna skulle være uheldig å miste ett av glassene i gulvet.

Kombiner Drikkeglass med Eva Solo Kjøleskapkaraffel

Drikkeglassene fra Eva Solo er en del av serien «A Way of Cooling Down». I denne serien finner man i tillegg til drikkeglass også en rekke andre relevante produkter.

Eva Solo sine kjøleskapkarafler er her et produkt som godt matcher drikkeglassene. Karaffelen har et volum på 1 liter og er utstyrt med et vippelokk som åpner seg i det man begynner å helle over i glasset.

Eva Solo sin kjøleskapkaraffel er utstyrt med et neopren deksel som isolerer flasken og tar vare på temperaturen på innholdet. Dette være seg om det er kaldt eller om det er varmt innhold.

Eva Solo i Solnedgang

Eva Solo i Solnedgang