Kosta Boda Line Vinglass, Champagneglass og Ølglass

0
Kosta Boda Line

Kosta Boda Line

Kosta Boda Line serien er en av flere populære serier med glass fra Kosta Boda. I Kosta Boda Line serien finner du vinglas til rødvin og hvitvin, champagneglass, ølglass, vannglass, snapsglass, cognacglass, martiniglass og likørglass.

Se Glassene i Kosta Boda Line Serien!

Kosta Boda Line er sammen med Kosta Boda Chateau blant de mest populære glass seriene fra svenske Kosta Boda.

Anna Ehrner designet Kosta Boda Line serien på 80 tallet. Glassene er håndlaget i blyfritt materiale. Glassene bør vaskes for hånd og ikke i oppvaskmaskin.

Da glassene er laget for hånd vil det være variasjoner i glassenes form og utseende. Dette er en del av sjarmen til håndlagede vinglass.

Se også vår oversikt over drikkeglass til hvitvin og drikkeglass til rødvin!

Kosta Boda Line Vinglass

Kosta Boda Line Vinglass

Vinglassene i Kosta Boda Line serien kommer i ulike størrelser. Det finnes også en XL serie med ekstra store vinglass helt opp til 50 cl. Størrelsene varierer nedover helt til de minste vinglassene på 7 cl.

Se De Ulike Vinglassene i Kosta Boda Line Serien hos Shopping4Net.no!

Både vinglassene og de andre glassene i Kosta Boda Line serien er designet med den karakteristiske spiralen som omfavner glasset.

Kosta Boda Line Champagneglass

Kosta Boda Line ChampagneChampagneglassene i Kosta Boda Line serien kommer i to modeller. XL champagne og normal champagne.

XL champagneglasset har et volum på 37 cl, mens det mindre champagneglasset har et volum på 18 cl. Høyden på glassene er henholdsvis 26 cm (XL) og 24 cm.

Se De Ulike Champagne Glassene Her!

Kosta Boda Line Ølglass

Kosta Boda Line ØlglassØlglassene i Kosta Boda Line serien finnes i to ulike typer. Det ene glasset er et type hvete-øl glass som rommer 30 cl. I Line serien finner du også et pokal ølglass på stett som rommer hele 60 cl.

Begge ølglass modellene er utstyrt med det karakteristiske spiralmønsteret som man finner på alle glassene i Kosta Boda Line serien.

Her Ser du Ølglassene fra Kosta Boda Line!

Andre Glass i Kosta Boda Line Serien

Ønsker du et fullt sett med barglass i Line designet fra Kosta Boda finner du en rekke alternativer. Eksempler på dette er deres snapsglass på stett med volum på 5 cl. Snapsglasset finnes også i modellen «rød» der den omkransende spiralen er farget i rød farge.

Du finner også ulike typer cognacglass i Kosta Boda Line serien. Ett tulipanformet cognacglass med volum på 20 cl, samt et rundt cognacglass med kapasitet på 25 cl.

I tillegg til nevnte glass har denne serien også ulike martiniglass, likørglass, cocktailglass og vannglass med tilsvarende design.

Se en full oversikt over de ulike glassene hos Shopping4Net.no!

Andre Vinglass: