Er Prisen på Slankeoperasjoner Overkommelig?

0

Slankeoperasjon kan høres ut som en kostbar prosedyre, men det er ikke alltid tilfelle. La oss se om prisene på slankeoperasjoner er overkommelig for en vanlig person.

Husk at alle priser som er diskutert her, bare er et anslag, og at prislappen avhenger av hver person og deres individuelle situasjon og behov.

Priser på slankeoperasjon i Norge

Priser på slankeoperasjon sammenlignet med gjennomsnittslønn i Norge

Gjennomsnittlig lønn i Norge er for tiden 28000 kr i måneden. Basert på gjennomsnittelig pris på slankeoperasjon i Oslo, som er 118 000kr., betyr det at det tar over 4 måneders arbeid bare for å få det beløpet uten å ta hensyn til mat, overnatting, regninger og fritid. Men denne prislappen er ikke den eneste som er tilgjengelig for nordmenn, ettersom reisen for å få medisinske prosedyrer har blitt mer og mer populær, praktisk og allment tilgjengelig.

Når vi sammenligner norske priser med andre land, merker vi at prisene er lavere utenfor landet. For eksempel er gjennomsnittlig pris på slankeoperasjon i Latvia, Riga bare halvparten, 58 900kr. Denne prisforskjellen er sannsynligvis grunnen til at medisinsk turisme har blitt så populær, og flere og flere er klare til å reise til utlandet for å spare penger på medisinske utgifter.

Så den tidligere nevnte prislappen er definitivt ikke endelig, og kan lett unngås. Hvis du bestemmer deg for å få operasjonen i utlandet vil vi diskutere en mulighet til å gjøre det.

Priser på slankeoperasjon i utlandet

Etter å ha undersøkt muligheten for å ha slankeoperasjon i Norge, kan det være interessant å se hva med de beste prisene i utlandet. Som nevnt tidligere, kan prisene i andre land være lavere og mer overkommelig enn å ha operasjonen i Norge.

Priser på slankeoperasjon i Riga

Prisene i andre land kommer noen ganger mer enn 50% mindre enn de som er her hjemme, for eksempe soml tidligere nevnt, pris på slankeoperasjon i Riga, Latvia. Prislappen er langt mindre og tilbyr prosedyrer av samme kvalitet. Personene som jobber på klinikken er trente fagpersoner, som ofte drar til utlandet for å sikre at de er oppdatert med de nyeste teknologiene og kan bruke de nyeste og mest moderne verktøyene.

Ettersom alle europeiske land følger den samme standarden, blir alle operasjonene gjort det samme. Prisene er ganske enkelt lavere på grunn av forskjellige økonomiske nivåer og forskjellige priser på mat, overnatting og så videre. Ikke bare er priser på slankeoperasjon mer overkommelig i utlandet, du får også sjansen til å utforske et nytt land mens du søker medisinsk forbedring av ditt velvære.

Den lavere prislappen gir deg også frihet, hvor du og ikke økonomien din kan bestemme hva du vil og nøyaktig hvordan du vil at prosedyrene skal gjennomføres, hvor lenge vil du være på sykehuset og så videre.

Vil du vite hvor mye slankeoperasjon i Riga vil koste deg? Besøk Overvekts-operasjoner.no og finn ut mer!

Foto: Freepik.com