Lån Penger til å Oppgradere Kjøkkenet

0

Kjøkkenet er noe av det som blir fortest utdatert i hjemmet, men det er dyrt å skifte ut et helt kjøkken. Kanskje kan du oppnå drømmekjøkkenet på en enklere måte enn å skifte ut alt? La oss se litt nærmere på mulighetene her.

Finansier drømmekjøkkenet

Uansett om du velger å skifte ut hele kjøkkenet eller bare få inn nye elementer som kan modernisere og oppgradere, så er det noe som koster penger. Derfor kan det være en god ide å se litt nærmere på hvilke muligheter man har for finansiering. Det kan være at man har spart opp til akkurat dette formålet, men hvis ikke skal man se om det finnes en annen måte å få drømmekjøkkenet på.

Det kan jo for eksempel være at man kommer over et godt tilbud som det blir veldig vanskelig å si nei til. Det er en mulighet for å spare masse penger, og da nytter det ikke å spare – man må finne en løsning som kan gi finansiering her og nå. Da er det mange som tyr til lån, som man kan finne på nettet.

Eksempel på lån (LoanScouter): Lendo – Eff. rente 11,9%, kr 150.000, o/5 år. Kostnad kr 46.600, totalt kr 196.600

Det kan være en god løsning, men man skal være sikker på at lånet ikke nøytraliserer de besparelsene som tilbudet innebærer. Derfor skal du huske å se nøye på hva lånet kommer til å koste som helhet utover lånebeløpet i seg selv før du låner. Hvis ikke er det jo ikke noe vits i å hoppe på tilbudet. Det er lett å la seg forføre, derfor skal man prøve å være litt kritisk når det kommer til både tilbud og lån.

Skift ut noen få elementer

Det trenger ikke være dyrt å oppgradere kjøkkenet, du kan skifte ut noen få elementer eller gå for et billig kjøkken. Til og med IKEA har begynt å produsere forholdsvis lekre kjøkkenløsninger, og alt trenger kanskje ikke å være Unoform og HTH for å kunne fungere.

Det man kan gjøre, hvis man vil være litt smart, er å skifte ut enkelte elementer på kjøkkenet som er begynt å se litt utdaterte ut. Som oftest er dette ting som kjøleskapet og komfyren. Hvis man vil gå enda mer i detalj, kan kjøkkenmaskiner som kaffemaskin eller mixmaster også være noe som kan gjøre helhetsinntrykket litt freshere.

Et annet godt tips, som mange benytter seg av, er å skifte ut benkeplaten på kjøkkenbenken. En veldig trendy (og varig) løsning, er å finne en ny benkeplate i flott stenmateriale. Husk å velge en stentype som ikke flekker så lett, så du ikke står igjen med en benkeplate som alltid ser skitten ut.

Bare det å skifte ut kjøkkenutstyret kan gi kjøkkenet nytt liv. Det er jo ikke sånn at alt trenger å være splitter nytt, men du kan skifte ut litt og litt og vipps, så har du et moderne og oppdatert kjøkken. Det skal ikke så mye til som du kanskje tror, verken når det kommer til krefter eller penger. Begynn i det små og nyt en helt ny kjøkkenopplevelse i et oppgradert og lekkert kjøkken.