Raclette Oppskrifter – Tips til Raclette Mat

0
Raclette Oppskrifter og TIps

Raclette Oppskrifter og TIps

Raclette er en sosial måte å nyte mat sammen på. De ulike råvarene serveres oppskåret i passelige biter. 

De ulike gjestene kan så steke det ønskede kjøttet eller grønnsakene på raclette grillen, før de har det i en liten skål og smelter ost over.

Med en raclette grill kan man fort ende opp med å spise og eksperimentere langt utover kvelden.

Hva Skal Man Servere til Raclette?

En populær tradisjon ved raclette er at de ulike gjestene tar med seg en eller flere ingredienser. Dette er ingredienser som man selv ønsker å spise eller oppskrifter som man kanskje ønsker at de andre skal få smake.

Dette kan man selvfølgelig planlegge litt på forhånd, slik at man får et variert utvalg samtidig som man ikke glemmer noe.

Under finner du flere blogginnlegg om raclette. Her får du se hvordan de ulike har arrangert dette og hvilke matvarer som benyttes på raclette grillen og som tilbehør.

Racletteaften hos Kitchenkaos

På bloggen kitchenkaos.wordpress.com får du en god oversikt over en rekke ulikt tilbehør du kan servere under en racletteaften. Her får du gode tips både til kjøtt og annet tilbehør.

raclette-oppskrift

Kitchenkaos anbefaler å prøve Racletteosten, men bruker også Port Salut, revet Cheddar, Norvegia, Jarlsberg, Gräddost og Sveitserost.

Les alle tipsene til Racletteaften her!

Raclette som Nyttårsmiddag

malivasverden.blogspot.no blogges det om det gode liv i Frankrike. Raclette er jo en sveitsisk og fransk matrett, så da er det vel interessant å se hvordan Raclette serveres der.

fransk-raclette

På menyen finner du her serrono skinke, ulike typer pølse, biffstrimler, samt asparges, poteter, mais og annet tilbehør.

Les mer og se tipsene her!

Flere Raclette Tips

raclette-tips

Nina fra ninabakke.blogspot.no har også en rekke gode tips til Raclette oppskrifter. Hun serverer med 4 ulike typer oster, falukorv, kyllingkjøtt, kålrotstappe, rødbetmos og mye mer.

Se hennes bilder og tips her!

Hvor Finner jeg Raclette Grill?

Om du er på utkikk etter en raclette grill har vi skrevet om flere av disse tidligere. Du kan lese om de ulike raclette grillene her!