Raclette Grill – Bordgrill til Hyggelige Sosiale Lag

0

Å samles rundt en raclette grill gjør måltidet til noe mer enn bare det å spise. Ved å samles rundt raclette grillen gjør du måltidet til en aktivitet der man får eksperimentere sammen, og lære hverandre bedre å kjenne.

For mange er en raclette bordgrill noe de aldri selv har forsøkt eller har kjennskap til. Dette gjør måltidet ekstra spennende. Det er ikke uvanlig at de som har vært i et raclette selskap raskt går til innkjøp av sin egen.

Se Fler Raclette Griller hos KitchenTime!

Tefal Raclette Grill med 10 Panner

Tefal Raclette Grill

Tefal Raclette Grill

Tefal raclette sett består av en stor grillplate samt 10 raclette panner under. Grillplaten er avtagbar slik at det er lettere å rengjøre raclette grillen.

På Tefal raclette grill kan dere grille ulikt kjøtt, grønnsaker, fisk og sjømat. Tefal raclette grill har et non-stick belegg slik at dere slipper å benytte så mye smør eller olje når dere skal steke. Dette gjør måltidet sunnere samtidig som du sparer deg for mye unødvendig søl.

Bestill Tefal Raclette Grill hos Skousen!

De 10 raclette skålene benyttes til å steke/smelte ost og aller helst original sveitsisk raclette ost. Her kan dere tilsette skinke, eller ulike grønnsaker som paprika eller hvitløk for variasjon og spenning i smak. Også skålene har non-stick belegg.

Tefal raclette grill har en styrke på 1350 watt, og er utstyrt med varmeindikator som sier ifra når grillen er varm nok til å starte stekingen.

OBH Nordica Raclette Grill

OBH Nordica Raclette Bordgrill

OBH Nordica Raclette Bordgrill

Denne raclette grillen fra OBH Nordica er også tilpasset 8 personer (8 raclette skåler). På OBH Nordica grillen er overplaten adskilt i 2 ulike deler på 20 x 18 cm. Dette gjør at dere lettere kan skille mellom hvor dere griller grønnsaker og hvor dere griller rått kjøtt.

Se Denne Raclette Grillen hos KitchenTime.no!

Både grillplatene og de 8 pannene har non-stick belegg for enkel rengjøring. Grillplatene kan lett tas av raclette grillen.

Sammen med denne raclette grillen fra OBH Nordica følger det også et eget oppskriftshefte slik at dere raskt kommer i gang med å bruke den.  OBH Nordica raclette grill har en effekt på 1300 watt.

Se Også: OBH Nordica Raclette Grill med 6 Skåler!

Bruk din Raclette Grill Innendørs eller Utendørs

Bruk av raclette grill avgir en del os, så det er alltid best å utføre grillingen utendørs på sommeren. Grillen kan dog godt også benytte innendørs, men da kan det være et tips og på forhånd steke kjøttet før gjestene kommer slik at det kun trenger å varmes opp å grillen.

Dere bestemmer selv hva slags kjøtt dere ønsker å steke på grillen. Svinekjøtt, oksekjøtt, kyllingfilet, pølser, laks, scampi etc. Del kjøttet opp i mindre biter eller strimler slik at det stekes raskere. Kjøttet må gjerne marineres.

Av grønnsaker benyttes ofte paprika, champignon, ulike løker, kokte avkjølte poteter i skiver, mais, tomat, squash, med mere.

Av oster er det selvfølgelig den sveitsiske raclette osten som bør benyttes, men dere kan også benytte gouda, edamer, gruyére, port salut, ridderost og mye annet.

Sammen med råvarene kan det også serveres ulike sauser og dippinger samt godt brød eller loff.

I bunn og grunn er det opp til deg selv hva du og dine gjester ønsker å ha på raclette grillen. Det er kun fantasien som setter grenser. En god ide er å invitere gjestene til å komme med tips, eller også at du ber de ta med seg noe som de ønsker å bidra med til grillingen.