Bruk Hansker på Kjøkkenet

0

Det er mange gode grunner til å velge å bruke hansker på kjøkkenet. En av grunnene er kanskje forfengelighet og man ønsker ikke å få overført lukt fra forskjellige matvarer som for eksempel fisk eller løk til hendene sine.

Eller at man er ute i pappapermisjon og ikke vil besmitte maten med podens basselusker man gjerne får over alt når man er litt utrent… Andre årsaker kan være av medisinsk art. Allergi, for eksempel.

Da kan det være praktisk å ha en eske med latex- eller plasthansker stående i en boks på kjøkkenbenken, slik at man har hurtig og enkel tilgang til dem. Skal man bake, kan man med fordel gni dem inn i noen dråper med mild matolje først, slik at deigen ikke fester seg.

Hansker kan også være lurt å ha hvis man inviterer til middag, da man unngår direkte kontakt med maten like før man skal sette seg til bords. Likeledes kan de brukes når man rydder av igjen, så unngår man matrester på fingrene. Hanskene kan hurtig skylles av under springen før man tar dem av seg og deretter kildesorteres.

Foto: Your Best Digs