Kjøkkenvask – Tips til Ideer og Inspirasjon

0

Selv om oppvaskmaskinen har tatt over det meste av arbeidet med oppvasken, er kjøkkenvasken fortsatt et viktig arbeidsredskap på kjøkkenet.

Kjøkkenvasker finnes i mange utgaver og designet og funksjonaliteten er under stadig utvikling. Vi har sett litt på ulike stiler innen kjøkkenvasker for å kanskje kunne gi litt inspirasjon om du tenker på å gjøre endringer på kjøkkenbenken.

Kjøkkenvask i Rustfritt Stål

kjokkenvask

Kjøkkenvask i rustfritt stål er en klassiker og finnes i en rekke utgaver. Bildet under viser en Blanco kjøkkenvask med to større kummer. Bildene er lånt fra Oslo Plateskredderi.

Den rustfrie kjøkkenvasken fra Blanco finnes også i flere utgaver med kommer av ulike størrelser. For de som fortsatt ønsker å vaske opp for hånd er det kanskje mer praktisk med en kjøkkenvask med tørkeområde for luft-tørking.

Svart Kjøkkevask

Den siste tiden har det også blitt populært med mer fargede kjøkkenvasker, som denne sorte oppvaskkummen, også fra Blanco.

Også denne kjøkkenvasken finnes med oppvaskkummer i flere ulike størrelser og variasjoner. Den er også tilgjengelig i hvit og en rekke andre farger.

Flere Kreative Kjøkkenvasker

Om du er interessert i fler kreative løsninger på kjøkkenvasker og kjøkkenløsninger kan det være et godt tips og ta en titt på utvalget hos nettsiden Houzz.com. Her finner du flere ulike kjøkkenvasker, gjerne av den mer fantasifulle typen.

Klikk her for å la deg inspirere!