Royal Copenhagen Kopper med Gummi – Contrast Silikon Krus

0
Royal Copenhagen Contrast Krus

Royal Copenhagen Contrast Krus

Royal Copenhagen koppene «Contrast», populært referert til som Royal Copenhagen kopper med gummi, er en fargerik serie med krus.

Contrast koppene har fått navnet på bakgrunn av de store forskjellene i koppens oppbygging og design.

Bestill Royal Copenhagen Contrast Kopper hos Nordic Nest!

Krusene er bygget rund det tradisjonelle riflede porselendesignet «white fluted» som ble introdusert i 1775 da Royal Copenhagen ble stiftet.

Dette står sterkt i kontrast til det myke, moderne og fargerike ved koppene. Det moderne og myke preget på koppene er ikke laget i gummi, men i silikon.

royal-copenhagen-gummi

Lekne Kopper fra Royal Copenhagen

Contrast koppene fra Royal Copenhagen er lekne og kreative. Det store utvalget i farger gjør at de skaper inspirasjon og er derfor perfekt for kreative personer og i kreative miljøer.

Se Utvalget Innen Royal Copenhagen Contrast Kopper!

Royal Copenhagen Kopper Farger

Royal Copenhagen Kopper Farger

Koppene er også dekorative i seg selv og kan naturlig benyttes som en del av interiøret, eller som mer praktiske gjenstander som blyantholder eller tannbørstekrus.

Det store fargeutvalget gjør at man kan velge én farge som passer deg og din identitet, kombinere et mindre utvalg av fargene, eller sette sammen et større utvalg av fargekombinasjoner.

Utvidet Utvalg av Farger

Contrast koppene fra Royal Copenhagen ble designet av H. C. Gjedde i 2007. I følge Royal Copenhagen vil det med jevne mellomrom bli lansert Contrast krus i nye fargevalg.

Størrelsen på koppene er på 33 cl. De har en høyde på 9,5 cm. Contrast koppene fra Royal Copenhagen kommer også i Espressoutgaver med størrelse på 8 cl. Espressokoppene har tilsvarende fargeutvalg som de større krusene.

Klikk her for å se de ulike fargevalgene!

Royal Copenhagen Contrast

Royal Copenhagen Contrast