Eggeglass – 10 Klassiske og Spennende Eggkopper til Frokostbordet!

0

Et eggeglass hører gjerne med som en naturlig del av søndagsfrokosten. Det finnes en rekke ulike og spennende alternativer til hvilket man skal velge. Under finner du en stor oversikt over spennende og klassiske så vel som populære eggeglass.

Swedish Grace Eggeglass

Swedish Grace Eggeglass

Swedish Grace

Det klassiske Swedish Grace serviset fra Rörstrand har vært i produksjon siden 1930, og er godt kjent med de lett gjenkjennelige hvetekornene.

Swedish Grace er lett gjenkjennelig med det rutete hveteaks mønsteret. Hveteaksene er også benyttet på Swedish Grace eggeglass. Glassene er tilgjengelig i fargene snø (hvit), is (lys blå), eng (lys grønn) og sten (svart).

Bestill Swedish Grace Eggeglass hos Shopping4Net.no!

Le Creuset Eggeglass

Le Creuset Eggeglass

Le Creuset Eggeglass

Om du samler på Le Creuset serviser vil nok disse Eggeglassene fra Le Creuset falle i smak. Le Creuset eggeglass er utviklet i stentøy og er derfor meget motstandsdyktig mot skår og flekker.

Eggkoppene fra Le Creuset tåler å benyttes i komfyren, fryseren, oppvaskmaskinen og mikrobølgeovnen. Om egget tåler dette er nok allikevel et annet spørsmål.

Bestill Le Creuset Eggeglass hos KitchenTime.no!

Tove Adman Eggeglass i Betong

Tove Adman Eggeglass

Tove Adman i Betong

Disse eggeglassene fra Tove Adman er laget i betong. Eggeglassene er inspirert av 50-tallet og Tove sin nabo som ifølge historien skal ha hatt lignende eggeglass men da i plast.

Tove Adman er velkjent for sine fine, formsterke produkter i betong og aluminium i spennende design, ofte med en uventet funksjon! Da glassene er i betong skal de kun vaskes for hånd.

Bestill Tove Adman Eggeglass i Betong på Nordic Nest!

Iittala Origo Eggeglass

Iittala Origo Eggeglass

Iittala Origo Eggeglass

Origo serviset i oransje er noe for seg selv og pynter opp ethvert frokostbord. I Origo serien fra Iittala finner du også eggeglass i både oransje og flere av de andre fargeseriene.

Iittala Origo ble designet av argentineren Alfredo Häberli i 1999. Serviset har blandet tradisjonelt design med innovasjon og resultatet er et tidløst og samtidig bemerkelsesverdig produkt.

Om ønskelig finner du også en rekke ulike kopper og asjetter i Iittala Origo serien.

Bestill Iittala Origo Eggeglass hos NordicNest.no!

Ostindia Eggeglass

Ostindia Eggeglass

Ostindia Eggeglass

Serviset Rörstrand Ostindia har vært produsert helt tilbake fra 1930. I løpet av årenes løp har blåfargen benyttet i designet variert litt. Ostindia er fortsatt et av Rörstrand sine mest solgte serviser, og ble for litt siden kåret til århundrets servise.

I Ostindia Serien fra Rörstrand finner man også dette settet med klassiske eggeglass. Glassene kan selvfølgelig godt kombineres med de andre delene i Ostindia serviset!

Bestill Ostindia Eggeglass hos NordicNest.no!

Stelton Emma Eggeglass

Emma Eggeglass fra Stelton

Emma fra Stelton

Emma er Stelton sin nye serie innen frokost- og kaffeservise. Emma serien har et retroinspirert design, men samtidig et moderne preg. Emma serien ble lansert av Stelton i 2013.

Emma eggeglass er designet av Sebastian Holmbäck og Ulrik Nordentoft. Glassene er perfekte for helgefrokosten og er laget i glasert stentøy.

Emma serien er tilgjengelig i to ulike blåtoner eller to ulike gråtoner. Kombiner gjerne med en Emma kaffekanne eller annet Emma-servise.

Bestill Stelton Emma Eggeglass hos NordicNest.no!

Normann Copenhagen Mormor

Mormor Eggeglass Normann Copenhagen

Mormor Eggeglass Normann Copenhagen

Den sjarmerende «Mormor» serien designet av Gry Fager for Normann Copenhagen har et meget koselig design.

Designet minner om klassiske duker eller kanskje kjøkkenhåndklær og passer perfekt til et hjemmekoselig frokostbord.

I serien «Mormor» finner du også en rekke ulike produkter designet for frokostbordet. Dette inkluderer ulike krus, skåler og tallerkener som vil matche eggeglasset.

Klikk her for Normann Copenhagen Mormor Eggeglass!

Alfredo Eggeglass

Alfredo Eggeglass fra Georg Jensen

Alfredo Eggeglass fra Georg Jensen

Alfredo fra Georg Jensen er designet av Alfredo Häberli som også designet Iittala Origo designet over. Alfredo eggeglassene er laget i blankpolert rustfritt stål.

Eggeglassene har som mye annet fra Georg Jensen et luksuriøst preg og flotte detaljer. I Alfredo serien fra Georg Jensen finner du også mye annet tilbehør til spisebordet som tørkerullholder, krydderkværner, salatboller, vaser og annet.

Bestill Alfredo Eggeglass hos Nordic Nest!

Rosendahl Grand Cru

Rosendahl Grand Cru Eggeglass

Rosendahl Grand Cru Eggeglass

Rosendahl Grand Cru er designet av Erik Bagger, som står bak designet på hele den populære Grand Cru kolleksjonen.

Eggeglasset er formet med en holder for egget i midten med en skål rundt hvor du kan legge skjeen samt eggeskall.

Rosendahl Grand Cru eggeglass er perfekt for de som allerede samler på glass og service i denne serien!

Les mer om Rosendahl Grand Cru Eggeglass!

Royal Copenhagen Musselmalt Mega

Musselmalt Mega fra Royal Copenhagen

Musselmalt Mega fra Royal Copenhagen

Musselmalet Mega er en populær håndmalt serviseserie fra Royal Copenhagen. I denne serien finner man også disse nydelige eggeglassene.

Eggeglassene er laget i håndmalt porselen og ble designet av Karen Kjældgård-Larsen. Musselmalt Mega er en moderne fortolkning av det opprinnelige Musselmalt mønsteret som har vært med Royal Copenhagen siden deres oppstart i 1775.

Bestill Royal Copenhagen Musselmalt Mega Eggeglass!