Skjærebrett i Plast – Hygieniske og Praktiske Skjærebrett

0
Skjærebrett

Skjærebrett

Det er viktig å bytte skjærebrett regelmessig. Når brettet starter å få kutt i fra bruk kan du risikere at bakterier slår seg til rette i ripene. Det er derfor lurt å bytte skjærebrett når det begynner å bli slitent.

Et annet godt hygienetips er å benytte et ulikt brett til fisk, kjøtt, brød og grønnsaker. Dette for å unngå at bakterier fra rått kjøtt smitter over på matvarer som ikke skal varmebehandles. Husk også å vaske brettene jevnlig etter bruk!

Under er en samling av skjærebrett i plast. Vi har tidligere sett på skjærefjøler i tre. Besøk gjerne denne siden om du er ute etter en trefjøl!

Joseph Joseph Index Skjærebrett

Joseph Joseph Skjærebrett

Joseph Joseph Index

Joseph Joseph Index er designet i form av en index, eller en folder/mappe slik vi kjenner fra dataen. Index fra Joseph Joseph består av en beholder og fire skjæreflater i ABS plast.

Brettene er utstyrt med egne fargekoder for å skille mellom rødt kjøtt (rødt brett), fisk og sjømat (lyseblått brett), kokt mat (hvitt brett) og grønnsaker (grønt brett).

Bestill Joseph Joseph Skjærebrett her!

De ulike fargene samt ikonene gjør det enkelt å skille de ulike brettene fra hverandre og du unngår derfor kryssforurensing mellom ferdige og ubehandlede råvarer.

Index-beholderen sørger for enkel oppbevaring av skjærebrettene når de ikke er i bruk. Brettene kan vaskes i oppvaskmaskin og er utstyrt med knotter for å unngå at de sklir på bordet.

Her kan du bestille dette skjærebrettet!

RIG-TIG Skjærebrett i Plast fra Stelton

Stelton RIG-TIG Skjærebrett

Stelton RIG-TIG Skjærebrett

I serien RIG-TIG fra Stelton finnes også et sett med 3 skjærebrett som følger noe av det samme prinsippet for å skille brettene mellom de ulike råvaretypene og om de er rå eller stekt.

Fargene på RIG-TIG sine brett er litt mer nøytrale. Ett av brettene er blått og de to andre i ulike gråtoner.

Bestil Stelton RIG-TIG Skjærebrett Her!

Sammen med skjærebrettene følger også et praktisk stativ der de kan oppbevares når de ikke er i bruk. Brettene samt stativet kan vaskes i oppvaskmaskin.

Klikk Her for å Bestille (Størrelse 32,5 x 23 cm)

Gråtonede Skjærebrett fra Eva Solo

Eva Solo Skjærebrett

Eva Solo Skjærebrett

Om du liker organisk mat, eller bare er glad i grønnsaker vil nok dette settet fra Eva Solo falle i smak.

På samme måte som skjærebrettene fra Joseph Joseph og Stelton RIG-TIG har Eva Solo utviklet en løsning for å praktisk kunne ha et sett med ulike men matchende skjærebrett tilgjengelig.

Klikk Her For Eva Solo “Gray Tones” Skjærebrett!

Brettene fra Eva Solo er laget i tre ulike grønnfarger. Stativet undre skjærebrettene er laget i aluminium og består av en fot med tre tapper som brettene kan plasseres oppå.

Dette settet fra Eva Solo er også tilgjengelig i en pakke med tre ulike gråtoner.