Georg Jensen Bestikk – Fra Vivianna til Arne Jacobsen Bestikk

0

Georg Jensen sølvsmie ble startet av Georg Jensen i 1904 og har siden den tid utviklet mange populære og tradisjonsrike produkter innen interiør, kjøkkenutstyr og servering. Georg Jensen bestikk finnes i en rekke utgaver både i sølv og i rustfritt stål.

Under har vi sett på noen av de mest populære av Georg Jensen bestikkene. For en større oversikt over Georg Jensen bestikk kan du besøke KitchenTime.no.

Arne Jacobsen Bestikk

Georg Jensen Arne Jacobsen Bestikk

Georg Jensen Arne Jacobsen Bestikk

Dette futuristiske Georg Jensen bestikket designet av Arne Jacobsen ble designet i 1957 og er laget i matt rustfritt stål.

Bestikket sitter godt i hånden og har enkle linjer som gjør bestikket enkelt i bruk. Arne Jacobsen er en anerkjent dansk designer og er kanskje mest kjent for stolen «egget». Han har også designet en rekke andre møbler, belysning og kjøkkenutstyr.

Bestill Arne Jacobsen Bestikk Her!

Bestikket er så unikt og framtidsrettet at det ble benyttet av besetningen på romskipet i Stanley Kubricks’ 2001: A Space Odyssey fra 1968. Selv om 2001 begynner å bli lenge siden er bestikket fortsatt moderne i sin enkle og minimalistiske stil.

Georg Jensen bestikket fra Arne Jacobsen er tilgjengelig i sett på 24 eller 16 deler, og kan samtidig kjøpes enkeltvis eller i sett på 4. I bestikkserien fra Arne Jacobsen finnes også nydelige kakespader, serveringssett, salatbestikk og mye annet.

Se en full oversikt over Arne Jacobsen bestikket hos NordicNest.no!

Copenhagen Matt Bestikk fra Georg Jensen

Georg Jensen Copenhagen Bestikk

Georg Jensen Copenhagen Bestikk

Bestikkserien Copenhagen Matt ble designet av arkitekten Grethe Meyer i 1991. Copenhagen bestikket har et enkelt og strømlinjeformet design som sitter godt i hånden.

Selv om Copenhagen bestikket fra Georg Jensen kan se enkelt ut i sitt design er det lagt mye arbeid i å få den rette kombinasjonen av vekt, form og balanse.

Bestill Copenhagen Bestikk fra Georg Jensen Her!

Det matte Copenhagen bestikket er tilgjengelig i sett på 24 deler, men delene kan også bestilles enkeltvis eller i sett på 4 deler. Det finnes også barnebestikk samt salat- og serveringsbestikk i denne serien.

For å se et større utvalg innen Copenhagen bestikkserien, besøk NordicNest.no!

New York Matt Bestikk

Georg Jensen New York Bestikk

Georg Jensen New York Bestikk

New York bestikkserien i matt rustfritt stål ble designet av skulptøren Henning Koppel i 1963. Bestikkserien har klare linjer og markante kurver som gjør dette bestikket elegant og brukervennlig.

Bestikkserien er Henning Koppel ble tildelt den prestisjetunge «Danish Design Award».

Bestill New York Bestikk hos NordicNest.no!

Bestikket er tilgjengelig i sett på 24, 16 eller 4 deler (Velg i nedtrekksmeny). I New York matt serien fra Georg Jensen finner du også serverings- og salatbestikk.

Klikk her for å se alle produktene i New York serien fra Georg Jensen!

Vivianna

Georg Jensen Vivianna Bestikk

Georg Jensen Vivianna Bestikk

Vivianna bestikket fra Georg Jensen ble utviklet av den svenske designeren Vivianna Torun Bülow-Hübe i 1990. Bestikket er estetisk og en av de mest dramatiske mønstrene av Georg Jensen bestikk serier.

De runde, dråpeformede linjene gjør Vivianna bestikket til en tidløs klassiker. I 1998 ble Vivianna tildelt «Design Plus Award» på den internasjonale Ambiente utstillingen i Frankfurt.

Bestill Vivianna Bestikk hos NordicNest.no!

Vivianna bestikket er tilgjengelig i sett på 24 eller 16 deler og kan også bestilles enkeltvis eller i mindre sett. Vivianna kommer også i barnebestikk samt at du finner serveringsbestikk og sauseøse.

Vivianna serien finnes også i Matt utgave!

Bernadotte

Georg Jensen Bernadotte Bestikk

Georg Jensen Bernadotte Bestikk

Bernadotte bestikket ble designet av den svenske prinsen og designeren Sigvard Bernadotte i 1939. Bernadotte var i begynnelsen bare tilgjengelig som sølvtøy og ble benyttet av den danske kongen Christian X.

Senere har bestikket også blitt tilgjengelig i rustfritt stål og har funnet sin plass i de tusener av hjem. Bestikket er vakkert og sofistikert.

Bestill Bernadotte Bestikk hos NordicNest.no!

Bestikket er tilgjengelig i sett på 24 og 16 deler, samt at delene kan bestilles enkeltvis. Du finner også et Bernadotte barnebestikk samt serveringsbestikk og sauseøse.

Bestill Bernadotte Serien fra Georg Jensen Bestikk!

Annet Bestikk: